• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2020

14:48

Zorica Brunclik emotivnom porukom poručila naciji: Čuvajte se, molim vas, a ja ću... (VIDEO)

Estrada

Zorica Brunclik emotivnom porukom poručila naciji: Čuvajte se, molim vas, a ja ću... (VIDEO)

Podeli vest

Koncert je pomeren za oktobar

Pandemija Korona virusa koja je zahvatila svet zaustavila je sve planove i u našoj zemlji, a među onima koji su se prvi obratili narodu nakon uvođenja vanrednog stanja je i folk zvezda Zorica Brunclik.

Najtiražnija pevačica u istoriji poslala je emotivnu poruku svim ljudima na ovim prostorima i podsetila ih na značaj očuvanja prisebnosti, istovremeno obavestivši sve one koji vole njenu muziku da će svoj koncert pomeriti za 28. oktobar ove godine. 

Foto: Informer DN

45 godina je kako se družimo...

Zajedno smo delili dobro i zlo. Pevali smo na mostovima dok su nas zasipali bombama, ali i na trgovima slaveći praznike i uspehe naših sportista. Pesmom smo ispraćali stare i dočekivali nove godine nadajuci se boljem, srca punih lepih želja jedni za druge, ali smo i zajedno tugovali, ne štedeći suze, kada smo ispraćali neke drage ljude koji su svojim prisustvom obeležili naše živote. Bila sam tu za vas u vreme kada ste se veselili, venčavali, krstili, napredovali u životu i karijeri, a jos više kada su nas zadesile poplave, ratovi, izbegličke kolone, zemljotresi, dajući sve da na sebe preuzmem makar mali deo vaše muke. 

Baš zato, sa ushićenjem sam očekivala naše druženje na kome bi obeležili jubilej moje karijere i još jednom podelili sve lepe emocije i otpevali sve one pesme koje su nas tokom četiri i po decenije neraskidivo povezale. 

Na moju neizmernu žalost, i mimo bilo čije kontrole, pandemija Korona virusa koja se nadvila nad svetom, nije zaobišla ni našu zemlju, a moja želja da zbog mene niko nikada ne bude doveden u bilo kakvu opasnost, navela me je da donesem odluku  i koncert zakazan za 21 april odložimo za neko bolje vreme (28. oktobar). 

Moje misli, i misli cele moje porodice, su sada najpre sa svima onima koji se bore sa ovom teškom zarazom, uz želju da je što lakše pobede, a moje molitve su sa svima vama koji živite na ovim prostorima. Molim se da ostanete zdravi, budete smireni i mudri, pratite sve instrukcije koje vam ovlašćena lica daju, da vodite računa pre svega o sebi, jer na taj način vodite računa i o svima ostalima...

Moje molitve su i uz starije građane koji su i najugroženiji, uz želju da sačuvaju prisebnost i ne izlažu se bilo kakvom nepotrebnom riziku, a narocito uz državne službe i zdravstvene radnike koji su uvek do sada učinili sve da obezbede red, mir i da pomognu ljudima koji pate, i sigurna sam da će to i ovoga puta učiniti.

Ovaj narod je tokom teške i burne istorije mnogo puta pokazao da je najjači kada je najteže, i da ga pre svega krasi samopožrtvovanje, disciplina, humanost i ljubav prema bližnjem svom. Sigurna sam da će tako biti i ovoga puta i da ćemo iz svega ovoga izaći kao pobednici. Ja ću dati sve od sebe da na svom primeru pokažem i svojim ponašanjem doprinesem tome. 
A onda, kao i hiljadama puta dosad, čekaću vas da zajedno, pesmom, proslavimo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official) on Mar 16, 2020 at 5:31am PDT

Čuvajte se, molim vas. Voli vas, uvek i zauvek vaša Zorica - napisala je folk zvezda a njena objava na društvenim mrežama izazvala je brojne emotivne reakcije i poruke zahvalnosti i podrške od pratilaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija