• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

16.03.2020

19:51

OSTANI KOD KUĆE! "Šetam gradom i vidim ogroman red penzionera u pošti", Marijana Mićić se obratila BAKAMA I DEKAMA!

Estrada

OSTANI KOD KUĆE! "Šetam gradom i vidim ogroman red penzionera u pošti", Marijana Mićić se obratila BAKAMA I DEKAMA!

Podeli vest

Mnoge javne ličnosti poslale su snžne poruke građanima i podstakle ih da se čuvaju, pridržavaju svih mera opreza, a među njima se našla i voditeljka Marijana Mićić.

Marijana je, naime, na svom Instagramu objavila svoju fotografju i napisala komentar vezan za novonastalu situaciju u našoj zemlji, ali i svetu.

- Tako nekako gledam malopre dok setam Đuru i vidim regularnu redinu penzionera dok stoje u pošti. Isti pogled dok gledam bakicu koja jedva vuče jednu, samo jednu kesu iz prodavnice. A mnogo besnije izgledam kad vidim ove jake što vuku i vuku sve što su mogli da ponesu iz radnji. Imali smo bombardovanje i trčali smo po skloništima i družili se. Svi smo bili zajedno i bez obzira na situaciju imali smo ljude oko sebe. Samoizolacija!!! Ali ljudi to je način kako bismo se ponovo družili kad sve prođe - napisala je voditeljka i dodala:

- Ostani kod kuće!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija