• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/.S. Telegraf

06.04.2020

13:34

PREMINUO JE ČOVEK KOJI JE LEŽAO PORED ĐORĐA DAVIDA! Roker se MOLI za svoje ZDRAVLJE - STRAHUJE!

Estrada

PREMINUO JE ČOVEK KOJI JE LEŽAO PORED ĐORĐA DAVIDA! Roker se MOLI za svoje ZDRAVLJE - STRAHUJE!

Podeli vest

Nije mu lako!

Roker Đorđe David već dve nedelje bori se protiv koronavirusa na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije. Kako se navodi, za sada je sve kako treba, ali on nikako da se liši osećaja straha od fatalnog ishoda.

KOLEGA IZ BENDA otkrio da je Đorđe David imao još jedan ZDRAVSTVENI PROBLEM - videli se par dana pre nego što je saznao da ima KORONU!

Foto: Printscreen You Tube/ Prakticna zena

"Strašno je biti bolestan od bolesti koja odnosi žrtve. Prošle nedelje je pored mene umro čovek koji je primljen kad i ja. U takvoj situaciji nije umesno da govorim o prognozama bolesti protiv koje se bore svi svetski lekari, a koja odnosi živote", istakao je muzičar. 

STIŽU NOVE INFORMACIJE OD ĐORĐA DAVIDA! Pevač uputio APEL, pa poručio: DRŽITE MAGARCE POD KONTROLOM, napolju je minsko polje!

"Ostaje mi vera da ću izaći kao pobednik jer mi je već mnogo bolje. Pričaćemo šta sam sve preživeo i kako je izgledalo moje lečenje kada mi kažu da virus više nije prisutan kod mene", zaključio je Đorđe David. 

NOVE VESTI O ĐORĐU DAVIDU! Oglasio se iz BOLNICE - evo koliko će vremena trebati da se SANIRA SVE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rale

pre 3 godine

moras biti glup da bih imao strah.izbaci strah od tebe,imaj na umu,samo hrabri pobedzuju.nemaj straha,budi jak,budi primer svima nama

Sasa

pre 3 godine

E moj Djordje.. da nisi zapatio virus i danas bi se sprdao sa tim. A kad je licna muka onda menjas pricu. To govori kakav si (ne)covek

Jasna

pre 3 godine

Da su držali magarce pod kontrolom, i ti bi bio pod kontrolom pa se ne bi razboleo !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59