• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

08.04.2020

10:24

LEPA BRENA JE OVU TAJNU ČUVALA 33 GODINE! Niko NIJE ZNAO za vezu pevačice i Nikole Simića, pa je sada OTKRILA DETALJE!

Estrada

LEPA BRENA JE OVU TAJNU ČUVALA 33 GODINE! Niko NIJE ZNAO za vezu pevačice i Nikole Simića, pa je sada OTKRILA DETALJE!

Podeli vest

Zanimljiv detalj koji niko nije znao!

Folk zvezda Lepa Brena godinama je na sceni i konstantno je izložena javnosti, ali ona je tek nedavno otkrila koji legendarni glumac ju je naučio kako da se resetuje za petanest minuta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 12. Нов 2019. у 8:34 PST

 

Ona i Nikola Simić su davne 1987. godine zajedno snimali kultni film ''Hajde da se volimo'' gde se Brena čudila glumcu kako uspeva da je uvek svež i raspložen i pored celodnevnog snimanja. Onda ju je on uveo u svet meditacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

na snimanju serije "Ljubav,navika,panika"(2007)

Објава коју дели Nikola Simić (@nikolasimic.official) дана 15. Нов 2017. у 12:01 PST

 

ISKOČIO IZ ŽBUNJA, PA JOJ SKOČIO NA HAUBU! Pevačica otkrila JEZIVE DETALJE o mužu: Bila sam sigurna da se neće zaustaviti dok me NE UBIJE!

 

(FOTO) SLOBODA I DRAGANA OBJAVILE NIKAD VIĐENE FOTKE IZ DETINJSTVA! Evo kako su izgledale kada su bile MALE

 

 
 

- Ja sam naučila kako da se odmorim za petnaest minuta. Treba mi apsolutni mir, tišina, žmurim, kao da meditiram. Sve oko mene je isključeno. Da nema elektromagnetnih zračenja, jer to sve utiče na nas. Izolujem se. Isključim mozak. Legnem i ne razmišljam. Mislim moje bacim. Prvi ko me je uveo u priču meditacije bio je pokojni Nikola Simić kada smo snimali film ''Hajde da se volimo''. Dok su svi na pauzama izlazili da puše i piju, Nikola Simić je sedeo u joga pozi i ćutao. I kad sve to završi, on kreće posle toga smiren. Pitam ga: "Nikola, šta ste radili?", a on kaže: "Ja meditiram!" - rekla je Brena i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 20. Мар 2020. у 12:29 PDT

 

- I ja se pitam, šta je to meditacija? To je bila 87' godina. Mislima sam da to pripada svetksoj klasi, da to nije za običnog čoveka. Pitala sam ga šta i kako, i on mi je to objasnio - kaže Brena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija