• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

09.04.2020

07:12

(FOTO) DEVOJČICE SU GA OBOŽAVALE, A BIO JE VELIKI POTENCIJAL! Ugojio se i promenio lični opis, a nepažnja mu uništila KARIJERU

Estrada

(FOTO) DEVOJČICE SU GA OBOŽAVALE, A BIO JE VELIKI POTENCIJAL! Ugojio se i promenio lični opis, a nepažnja mu uništila KARIJERU

Podeli vest

Folk pevač Nemanja Nikolić postao je poznat i popularan zahvaljući atraktivnom izgledu u takmičenju za Zvezdu Granda 2004. godine

Folk pevač Nemanja Nikolić postao je poznat i popularan zahvaljući atraktivnom izgledu u takmičenju za Zvezdu Granda 2004. godine.

LEPA BRENA JE OVU TAJNU ČUVALA 33 GODINE! Niko NIJE ZNAO za vezu pevačice i Nikole Simića, pa je sada OTKRILA DETALJE!

DEBELO PLATIO ZBOG PREKRŠAJA POLICIJSKOG ČASA! Ispovest Darka Lazića o svim PREKRŠAJIMA, ali i o bivšoj ženi ANI SEVIĆ!

Foto: printscreen

On je tada došao je do samog finala, a devojčice su odlepile za zgodnim Nišlijom. Za prvo mesto se takmičio sa Tanjom Savić, Slavicom Ćukteraš, Banetom Mojićevićem, Darkom Filipovićem i Stevanom Anđelkovićem. Već sledeće godine, tačnije 2005 od Granda je na poklon dobio kompletan CD. Pesma ''Bebo moja'' naišla je na odličab prijem kod publike. Nemanja je vremenom zapostavio fizički izgled, pa je od zgodnjikavog dečka postao glavna estradna debeljuca. Kako nije vodio računa, višak kilograma mu je promenio fizički opis.

Foto: printscreen

Prestao je da bude interesantan devojčicama, pa je tako i njegova muzička karijere nazadovala, a pesme koje je snimao sve manje su se slušale. Pokušao je da povrati staru slavu učešćem u rijalitijima Dvor i Parovi, ali ni ta proverena formula kod njega nije imala uspeha. Iako su ga kolege kritikovale da smrša i sredi se, Nemanja nije posušao, pa je od velikog potencijala ostala samo bleda senka. Nemanja je i dalje aktivan u emisijama, ali pesme koje snima loše prolaze kod publike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija