• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2020

22:13

I OVO MOŽE DA RADI MUŽ FUDBALER! Karleuša snimala Duška - pogledajte šta još UME! Žene, otpašće vam VILICA (FOTO)

Estrada

I OVO MOŽE DA RADI MUŽ FUDBALER! Karleuša snimala Duška - pogledajte šta još UME! Žene, otpašće vam VILICA (FOTO)

Podeli vest

Nema potrebe da se pravda na ovaj način!

Pevačica Jelena Karleuša je i te kako aktivna na društvenoj mrezi Instagram, pored vrelih selfija kojima pomuti um svim pripadnicima jačeg pola, ona je večeras odlučila da podeli nekoliko fotografija na kojima se može videti kako uživa u porodičnoj idili sa svojim suprugom fudbalerom Duškom Tošićem.

POSTALA JE SKANDAL MAJSTOR - O NJOJ JE PISAO I HOLIVUD! Naša pevačica sa FOTKE gde kroči IZAZOVE HAOS!

Naime, Duško je spremao večeru celoj porodici, a Jelena je iskoristila priliku da ga uslika kako bi okačila na Instagram. Njena fotografija ne bi izazvala haos da nije napisala kao opis.

Foto: printscreen instagram

 


''Srpski dnevni tabloidi na muci većoj od korone'' - glasila je njena rečenica. 

KAO HOROR SCENA! Karleuša pravila selfi a niko nije PRIMETIO OČI IZA NJE koje je JEZIVO POSMATRAJU! (FOTO)

Nema sumnje da pevačica misli da je uništavanje njenog braka jedini posao i želja novinara. Njene objave gube poentu jer se u svakoj krijući opravdava, čak i pored dokaza da je bila neverna svom suprugu. 

Foto: printscreen instagram

Pogledajte fotografije kako su oni spremali večeru, a među jelima je specijaltet koji je samo za nju pošto je vegetetijanac.

OGLASIO SE DUŠKO TOŠIĆ! Fudbaler NEGIRA da je tukao Karleušu - SUD DONEO ODLUKU KOJA UTIČE NA NJIHOVU DECU!

Foto: printscreen instagram




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ognjen

pre 4 godine

Vi novinari bas mislite da je dusko izmislio cudo jer nesto sprema u kuhinji. U kom svijetu vi zivite. U bolesnom Beogradu. Daleko ste vi od domacinluka i zdravih i moralnih ljudi. Jadni vi cime se odusevljavate. Samo ce parazitima otpasti vilice.

Žena

pre 4 godine

Ni na jednom njenom postu sa društvenih mreža se ne vidi nežnost između njih... A kamoli ljubav ili nešto slično.... Tako da Jelena nije jasno kome dokazuješ i pokazuješ da je sve u redu i da je on savršen muž. Valjda to znaš i osećaš...

bla bla

pre 3 godine

ima zena svakavih i na svasta spremnih, ali ova je prevazisla svaku enciklopediju , iz odredjenih oblasti....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija