• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

10.04.2020

12:47

(FOTO) BILA JE ZVEZDA U USPONU, A ONDA JE DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU I SVE SE PROMENILO! Odrekla se PEVANJA, nabacila 20 KG, a evo kojim se POSLOM SADA BAVI

Estrada

(FOTO) BILA JE ZVEZDA U USPONU, A ONDA JE DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU I SVE SE PROMENILO! Odrekla se PEVANJA, nabacila 20 KG, a evo kojim se POSLOM SADA BAVI

Podeli vest

Atrakitivna plavuša devedesetih godina je bila jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, a sve je iznenadilo kada se zbog zdravstvenog stanja povukla sa scene

Nakon saobraćajne nezgode koju je doživela Minei se život u potpunosti promenio. Renata Končić Minea pre 15-ak godina uživala je veliku popularnost u Hrvatskoj, a slušala se i na domaćim radio stanicama i njeni spotovi "vrteli" su se na srpskim TV kanalima.

Devedesetih je bila jedna od najslušanijih pop pevačica u regionu, a mnogi i danas pevuše neke od njenih najpoznatijih pesama, kao što su "Rano", "Sija sunce" i druge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? ili ?? ?

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on Apr 7, 2020 at 10:21am PDT

 

Minea je privatni život oduvek držala daleko od očiju javnosti, dok je na društvenim mrežama povremeno aktivna.

Muziku je u jednom trenutku zapostavila i povukla se sa scene, i to nakon saobraćajne nezgode koju je doživela pre deset godina.

- Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stupiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama - ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

 

 

JELENA SPAKOVALA STVARI I SA DECOM OTIŠLA IZ SLOBINOG STANA! Radanović otkrio šta se dešava: NISMO ZAJEDNO, ali...

Pevačici je trebalo dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja. Nije je bilo na sceni, a u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji.

- Imala sam napade panike, stalno sam se bojala da ću umreti ja ili neko meni blizak. Bilo me je strah da budem u gomili ljudi jer sam imala osećaj da će mi se nešto loše dogoditi. Kad bih se popela na pozornicu, činilo mi se da ću pasti u nesvest, pa sam morala da prestanem s nastupima. Smetala su mi svetla i buka - rekla je Minea svojevremeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Budite hrabri ?❤️ Osmijeh na lice i borimo se zajedno! #ostanidoma #bitcebolje

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on Mar 21, 2020 at 11:47am PDT

 

Minea je ispričala i da bi joj se svake večeri tačno u dva sata jako uzlupalo srce, a jedino je mama mogla da je smiri. Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim zbog lekova se ugojila oko 20 kilograma.

Višak kilograma nije joj umanjio samopouzdanje, a kada je završila sa terapijom počela je redovno da vežba kako bi vratila stari izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedva čekam ponovo ovako... ?? #tb #smile

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on Apr 6, 2020 at 9:44am PDT

 

Minea, koja danas ima 42 godine, otvoreno priznaje da žali što se još nije udala i ostvarila kao majka.

- Brak se ne ceni kao nekad. Treba znati negovati brak i shvatiti da je on pun kompromisa. Treba mnogo razgovarati i rešavati probleme. Ne maštam više o velikom bajkovitom venčanju, volela bih da se udam u uskom krugu bliskih ljudi. Ako se dogodi, jedina mi je želja da bude zauvek - iskrena je bila pevačica i voditeljka u intervjuu za hrvatske medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija