• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

12.04.2020

15:18

LUKAS ODRŽAVA KONCERT U DOBA KORONE! Zamolio sve da ostanu KOD KUĆE - Hajde da zajedno ubijemo VIRUS! (VIDEO)

Estrada

LUKAS ODRŽAVA KONCERT U DOBA KORONE! Zamolio sve da ostanu KOD KUĆE - Hajde da zajedno ubijemo VIRUS! (VIDEO)

Podeli vest

"Molim vas, ostanite kod kuće i uživajte!"

Aca Lukas je još jednom pokazao zašto nosi titulu jedne od najvećih regionalnih zvezda. On će obradovati svoju publiku koncertom u doba korone. Naime, kako se pandemija koronavirusa otrgla kontroli, muzičke zvezde na sve načine pokušavaju da pomognu i uvesele građane kako bi ostali svojim kućama. 

Lukas će u ponedeljak za svoje komšije, ali i za svu svoju publiku održat koncert na svojoj terasi. Pevaće da pobedimo virus, bar na nekoliko sati, da zaboravimo na muke i nedaće koje su nas snašle i da uživamo i osetimo njegovu emociju i ljubav.

View this post on Instagram

HVALA KOMŠIJE! Danas, po podne sedim sam, malo sam popio, i odem posle dužeg vremena za klavir. Jedna pesma, druga pesma... Itd, itd...... Kad!!!! NISAM ZATVORIO VRATA OD TERASE! Auuuu čudi me da već neko nije zvao policiju!!?? Ustanem da zatvorim vrata, KAD čujem, ajde Aco hoćemo još. ZA OVO NE TREBA DVA PUTA DA MI SE KAŽE! SLEDEĆA dva tri sata sam uživao, svirao za SVOJU DUŠU, ali da znate, nema ništa bolje nego kada muziciraš za svoju dušu, a znaš da te neko sluša! HVALA VAM KOMŠIJE ŠTO STE MI OMOGUĆILI DA DANAS POSLE DUŽEG VREMENA POTVRDIM SEBI DA NISAM POGREŠIO ŠTO SAM OVAKAV ŽIVOTNI PUT IZABRAO!!! Nadam se da je i vama bilo dobro! Ako se slažete, u stvari šta ima da se slažete ?, ja ću u ponedeljak ponovo negde posle 6 po podne! OVOGA PUTA NA ISTOJ TERASI, ALI SA CELIM BENDOM I KOMPLETNIM OZVUČENJEM, DA OPET PEVAM I SVIRAM ZA SVOJU DUŠU! Neki to rade na internetu, klikovi rokaju, jebiga mora neka kinta da se uzme!!!! ? JA U PONEDELJAK PEVAM ZA SVE NAS KOJI SE BORIMO DA PREŽIVIMO OVU UŽASNU EPIDEMIJU, PEVAM POSEBNO ZA ONE KOJI SE DO ZADNJEG ATOMA BORE DA NAS SAČUVAJU, IZLEĆE, OLAKŠAJU OVU POŠAST, i njih ćemo pozdraviti u ponedeljak u 20h kao i svako veče! PEVAĆEMO I ZA SEĆANJE NA SVE PREMINULE U NAŠOJ ZEMLJI I ZA SVE PREMINULE ŠIROM SVETA! PEVAĆEMO DA POKAŽEMO SEBI I SVIMA DA VERUJEMO U BUDUĆNOST ! VIDIMO SE U PONEDELJAK OKO 18h! VAŠ LUKAS (prenosi će biti, objavićemo gde, svakako je sigurno da će biti DŽABE)

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

(18+ FOTO) ISPLIVALE EKSPLICITNE SLIKE! Zvezda Granda u CENTRU SKANDALA - odmah se OGLASILA! Ona je GOLA SKROZ, sve se VIDI!

Folker je otkrio svima zašto se odlučio na ovaj humani potez:

- Drage moje komšije, kada je reč o mom nastupu u ponedeljak, svako će biti u svom stanu i ukoliko želi može da otvori prozore i neka sluša. Nećemo da se okupljamo jedni kod drugih. Ne daj bože nećemo se ni gledati sa ulice, a oni koji ne mogu da me vide, čuće. Ili će me gledati na Toxic Tv-u ili preko lajv strima na internetu. Ova svirka je ujedno i mali vid mog doprinosa da ostanemo u svojim domovima, i naravno nećemo šetati. Kada bih znao da će ovo doprineti tome da ljudi ostanu kod kuće i da će još ovo malo vremena da se pridržavaju onoga što traže naši, ali i svetski stručnjaci, ja bih svirao do kraja epidemije. Eto, da budem precizniji. Dok ja sa svoje terase sviram i pevam, nijedan čovem i nijedno ljudsko biće koje to gleda i sluša neće prekršiti nijedno pravilo koje važi sada u ovo doba ove opasne epidemije. Bićete kod kuće sa svojim najmilijima, a moje komšije će moći da me gledaju sa terase, a ostali na Toxic Tv-u i putem interneta. Vi koji ćete biti sa mnom u ponedeljak u 18:30 časova odužiću vam se pesmama, neviđenom energijom i voljom, emocijom, ljubavlju i željom da što pre nastavimo tamo gde smo stali od kada nas je spopao ovaj virus! Učinite to da ga zajedno ubijemo, bar za vreme dok traje svirka (namerno neću da kažem koncert). Voli vas i moli vaš Aca Lukas - napisao je pevač na Instagramu. 

Foto: Informer DN

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija