• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2020

18:59

''POSLEDNJA DVA DANA POVRAĆAM!'' Aleksandra Subotić iznela ŠOK detalje o trudnoći - SA LJUBOM VIŠE NIJE U KONTAKTU!

Estrada

''POSLEDNJA DVA DANA POVRAĆAM!'' Aleksandra Subotić iznela ŠOK detalje o trudnoći - SA LJUBOM VIŠE NIJE U KONTAKTU!

Podeli vest

U četvrtom je mesecu trudnoće

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić je nakon raskida sa Davidom Dragojevićem upoznala Predraga Raspopovića Pecu sa kojim je započela ljubavnu romansu. Njih dvoje su se verili, a uskoro će i postati roditelji jednog dečaka.

MOGLA JE DA ME KOŠTA BRAKA! Tanja Savić je pre sadašnjeg supruga VOLELA OVOG OŽENJENOG KOLEGU!

Aleksandra je u četvrtom mesecu trudnoće, a ona je za portal Informer.rs otkrila kako se oseća kao trudnica.

- Dobro sam, u karantinu smo 28 dana. Ovde smo na imanju i brzo nam vreme prolazi, čuvam se. Danas sam baš kukala za neku čokoladu, jela mi se. Zdrava sam, malo me opterećuje što ne mogu da šetam, ali kad zamislim one ljude u stanovima, meni je odlično. Što se tiče mučnina, u zadnja dva dana povraćam, ali to kod mene ide tako. Nekoliko dana sam dobro, pa mi se pojave mučnine i sve tako. Za razliku od prethodne trudnoće, sada imam mali stomačić. To mi je čudno, nikako da se naviknem, još kad vidim da se nadujem, ja imam osećaj da sam sedmi mesec. Sad već osećam bebu. Sada sam u četvrtom mesecu, ulazim u peti. Treba uskoro da idem kod doktora, ali moram sve da proverim zbog ove situacije - ispričala je Aleksandra. 

Foto: instagram/sandrasuboticss

Subotićka je istakla i da njena ćerka Magdalena željno iščekuje rođenje brata i da već sada smišlja šta će da mu pokloni kada se rodi. 

- Magdalena je oduševljena, svaki dan smišlja šta će da mu kupi, kao da će njen brat odmah da se rodi u bazenu. Ona gleda da mu kupi dušek, patkice za naduvavanje. Magdalena bi volela da se njen brat zove Dimitrije, jer se dečko moje drugarice zove tako i ona njega voli, jer se igra sa njom. Ja ne bih da se dete zove Dimitrije, njoj kažem da će se zvati, ali neće. Peca i ja smo imali dogovor da ako bude devojčica on da ime, a ako bude dečak da ja dam ime. Kada smo saznali da je dečak, Peca se odmah predomislio i hoće on da mu da ime. Ja imam nekoliko imena koja mi se dopadaju. Plašim se kako će mi biti sa dečakom. Devojčice su fine, oblačiš im suknjice, ne mogu sebe da zamislim sa autićima, ali mislim da će biti super - ispričala je Subotićka i priznala da nije u kontaktu sa majkom Ljubom Pantović. 

- Ne čujem se sa mamom, nešto smo se posvađale, ali njen momak se s vremena na vreme čuje sa Pecom, tako da imamo neki kontakt. Čujem se sa tatom svaki dan. Niko me ne zove kao on. 24 časa me zove čovek - rekla je Aleksandra. 

Foto: printscreen instagram/sandrasuboticss

Trudna Aleksandra nam je otkrila i kako provodi vreme u karantinu. 

- Mi imamo baš veliko imanje, ima svašta da se radi. Raspremali smo ovih dana, stiglo nam je cveće, igramo bilijar, stoni tenis. Počela sam da kuvam. Ja u svom životu nikad nisam kuvala, a sad kuvam boli glava - rekla je kroz smeh Aleksandra. 

Foto: instagram/sandrasuboticss




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija