• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

22.04.2020

13:45

ANDREJ ATIJAS RAZVEZAO JEZIK! Konačno progovorio o Anabeli, Marku, Gagiju, a ono što je rekao o Luni će vas ŠOKIRATI

Estrada

ANDREJ ATIJAS RAZVEZAO JEZIK! Konačno progovorio o Anabeli, Marku, Gagiju, a ono što je rekao o Luni će vas ŠOKIRATI

Podeli vest

Andrej Atijas, Anabelin bivši suprug, koji brine o Anabelinim ćerkama Nini i Blankici dok je pevačica u rijalitiju, oglasio se posle incidenta kada je Marko Miljković otvoreno pretio Anabeli Atijas da će biti još grublji i agresivniji ukoliko mu se približi,aLuna ga je podržala što je Anabelu dovelo do očaja

-Ne znam kako da komentarišem jednog nasilnika, pogotovo kada je u pitanju nasilje nad ženama, koje maltretira?! Jako mi je bezveze spuštati se na taj nivo i njega komentarisati! Moramo da se prisetimo i onog snimka kada je i Matoru udario u diskoteci punom šakom. To sve govori o muškarcu koji udara na žene koje su duplo lakše od njega. To što radi je jako ružno, to što radi će mu se vratiti na neki način. Karma je čudo - poručuje Andrej.

KAD SAM SE PRVI PUT RAZVELA, BILA SAM NAJSREĆNIJA NA SVETU! Anabela otkrila ŠOKANTNE detalje o Gagiju i Andreju

STANIJA BACILA OKO NA LUKU JOVIĆA! Starleta progovorila o FRAJERIMA koji joj se sviđaju, pa otkrila da li ULAZI U ZADRUGU!

On smatra da se odnos između Lune i Anabele nikada neće vratiti na staro.

- Iskreno, ne znam da li će moći. To ćemo videti, vreme će pokazati svoje. Iskreno, ne znam ko može da pređe preko ovoga. Majka, naravno, sve oprašta, ali nikada neće biti kao pre - saglasan je Andrej kojeg, uprkos svemu, ne iznenađuju Gagijevi povremeni pozdravi iz "Zadruge" - kaže Atijas.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lana

pre 3 godine

Ovaj je nasilnik po svedočenju njegove bivše žene koju je marisao, kao i po njenoj zapivedi marisao i njenog drugog bivšeg muża. Tvrdi da se za samo mesec dana izlečio o narkomanije i alkoholizma. Uz to ima više f dijagnoza. Na sve to, svako ko prati Zadrugu video je da je Anabela ta koja je više puta nasrtala na Marka, a i na neke druge takmičare. Sad, ako neko veruje ovom neuračunljivom propalitetu, gori je od njega.

Urke

pre 3 godine

Kada govori ovo o nasilnicima, da li zapravo priča o gospodji Atijas? Koliko je honorara izgubila zbog agresivnog ponašanja i nasrtanja na druge ljude? Ovoj propaloj budali čovek ne zna dal’ da ga žali ili da mu se smeje na ove izjave. Ali, više je nekako za žaljenje, nije ni njemu bilo lako živeti sa ovom bolesnicom, zato je i poslao u Zadrugu, da je ne sluša i da ga ne izludjuje po kući.

Stamenko

pre 3 godine

Vodite se mržnjom Anabelaje žena za sva vremena.majka zaprimer. ukazuje svojoj ćerki na greške, jer devojka nije prishički na mestu. zalečena je od zadruge 1 ali ne i izlečena. Anabeli svako normalan, nema šta da zameri. Sve što radi rdi za dobrobit svog deteta. marko je klošar, nasiljnik,siledjija i čovek koga vodi samo sopstveni interes.Luninini glasači.Željan je uspeha i medijske pažnje.Ogrezao u porodicima.Luna je dobra podloga za njegovo manipulisanje, jer nije ni svesna u šta se uvalila.Ona ne rasudjuje vajano u tome je problem.Na jedan sirov i prostački način on pokušava da Anabelu isprovocira, medjutim, on u stvri pokazuje svoje pravo ice, najzad su maske pale.Svestan je da Majkune može da izmanipuiše i da ona ne naseda na njegove manipulacijie. Čovek bez zanimanja, ništa u životu nije zaradio u 37 godina, Luni može da bude tata, koga već ima, a i od njega koristi nikakve nema, sem biološkog porekla. Marku je cilj da roda Lunin stan, da bi zelenašima vratio kockarske dugove. Puši tompus,živi na visokoj nozi a spava ugepeku svog automobila,jel to čovek???????

Milan

pre 3 godine

Bravo Andrej. Puna podrška Anabeli,ona je žena za primer drugima. Bori se kao lavica. Luna je izdala SVETINJU koja se zove MAJKA. ne zaslužuje jboljeg čoveka od ovog djilkoša. Kad se bude osvetila biće suviše kasno.neće imati Anabelino rame za plakanje. Ona je zrela za lečenje, jer nije svoja. On je psihiki jzlostavlja svakodnnevno i svajadja se sa njom, ubedjuje je da ona treba da priča o njegovim osećanjma zacrnim stolom itd.itd.pljuje njene roditelje, odvaja jej od svih, kakko prijatelja tako i porodice.njoj kao da su vrane popile mozak, tupo gleda, izgubljena je prostoru i vremenu.....Anabela će ovoga puta da sto posto da sebe Blankici i Nini, sa tobom krenuti jput ljubavi koja je kod vas dvoje neuništiva i bićete srećna porodica. Luna je izabrala sebi put, imala je dve opcije, da bude uspešna i srećna ili da potone. To je njen izbor. Neka lupa glavu sama ,ima 24 godine.Stoji da je nestabilna, ne kontroliše svoje priče, čas jedno, drugo treće.... zrela za psiho terapiju...

Ja

pre 3 godine

Rece covek koji je pre godinu dana bio prijavljen od te iste zene za nasilje. Budalastine. Isti je kao i gagi. A vi svi sto mislite da je anabela vrh majka svaka vam cast. Ista ta anabela je podrzavala vezu sa ozenjenim covekom, da se razumemo da je tada bila protiv toga, mozda bi i bila majka za primer, a ne da dozvoli cerki da rasturi brak i da aplaudira zeni koja povraca od tuge.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija