• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2020

23:47

POSTOJALE SU ŠANSE DA UMREM! Đorđe David ove detalje o koroni NIKAD NIJE OTKRIO - imao sam PREKID FILMA, šanse su bile 50/50 (VIDEO)

Estrada

POSTOJALE SU ŠANSE DA UMREM! Đorđe David ove detalje o koroni NIKAD NIJE OTKRIO - imao sam PREKID FILMA, šanse su bile 50/50 (VIDEO)

Podeli vest

Otvorio dušu!

Đorđe David progovorio je o svom zdravstvenom stanju nakon što je dobio koronavirus.

BEZ MASKE I ZAŠTITE! Đorđe David se posle bolesti prvi put pojavio u JAVNOSTI - svi primetili JEDNO! Evo kako izgleda (VIDEO)

Muzičar je detaljno opisao šta mu se dešavalo dok je imao koronu.

Foto: tv pink printscreen

- Samo ću da kažem da sam 20. marta ukapirao da nemam čulo mirisa, ni ukusa. Pojavilo se zujanje u ušima. Suze i sluz iz nosa i očiju, temperatura koja ide na gore. Počeo sam da zanosim, ali se i dalje držim kao strašan baja. Posle sam utrnuo iznutra, celo telo, a spolje od dlake na glavi do stopala kao da me neko najžešće štipa. Temperatura ide na 39, ječiš... Imaš utisak da su te napali demoni - rekao je Đorđe, pa dodao:

NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA! Svi znaju o VELIKOJ LJUBAVI Arkana i Cece, a nećete verovati KAKO SU SE UPOZNALI!

- 24. sam imao prekid filma, budim se sa osećajem da sam dremao 45 minuta, a ono 12 popodne. Merim temperaturu i jasno mi je da sam u debaklu i da ne mogu više sebe da lažem da je to to. Kašljao sam kao te neko nožem cepa od adamove jabučice do donjeg dela stomaka, to je maltretiranje. Zadržali su me, nisu mi dali da uzmem stvari. Imam rupe u pamćenju jer je to polusvesno stanje. Pio sam dve pilule, crvene i bele. Šanse su bile 50/50, postojala je šansa da umrem - priča roker.

Đorđe je onima kojima su ga "pljuvali" poručio samo jedno.

- Samo da kažem onima koji su mi poželeli da crknem, rekli mi da sam prodana duša, da sam dobio pare. Druga varijanta je da sam bio na gajbi, a sve je jako lako proverljivo. Ako ih bude više, uvek idem naoružan - rekao je on u "Ami Dži šou".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija