• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2020

22:15

REŠILA DA OBJAVI! Karleušine reči ŠOKIRALE SVE - VI STE TO TRAŽILI! Posle toliko godina, svi su joj ZAMERALI OVO! (FOTO)

Estrada

REŠILA DA OBJAVI! Karleušine reči ŠOKIRALE SVE - VI STE TO TRAŽILI! Posle toliko godina, svi su joj ZAMERALI OVO! (FOTO)

Podeli vest

Rešila i ona da to uradi!

Pop pevačica Jelena Karleuša dane provodi, kao i svi, kod kuće u karantinu.

40.000 EVRA ZA SITNICU! Karleuša se pohvalila novom STVARČICOM, a iza nje... DIJAMANTI, vrednost kao JEDAN STAN! (VIDEO)

Dosadu ubija svakodnevnim kačenjem slika i snimaka na društvene mreže, a sada je rešila da uradi nešto veliko.

Foto: Instagram/karleusastar

Ona će napraviti online koncert, koji će svi putem interneta moći da prate.

(FOTO) BRADAVICE KAO RINGLE! Karleuša obukla topić, SVE SE PROVIDI! Dve BOMBE u prvom planu!

- Uskoro ću najaviti datum mog live online koncerta... Jer ste toliko tražili - napisala je Jelena na svom Instagram profilu, a poznato je da su joj fanovi zamerali što još nije izbacila novi album i što dugo nije imala koncert.

Njen poslednji nastup u Beogradu bio je na festivalu "Ulaz".

Foto: instagram/karleusastar

Ovo su uradile i mnoge kolege pre nje, a kako će se Karleuša pokazati, ostaje da vidimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija