• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2020

07:00

SA DARKOM LAZIĆEM U "PORŠEU" BIO I NJEGOV SIN! Pevač se oglasio i otkrio zašto je seo za volan IAKO  NIJE IMAO DOZVOLU

Estrada

SA DARKOM LAZIĆEM U "PORŠEU" BIO I NJEGOV SIN! Pevač se oglasio i otkrio zašto je seo za volan IAKO NIJE IMAO DOZVOLU

Podeli vest

Zdravlje sina mu je na prvom mestu.

Moj Aleksej, koji ima jedanaest meseci, dobio je temperaturu, a baš tada kod kuće nije bilo nikog. Seo sam u auto i krenuo u Dom zdravlja u Pećince. Nisam osoba koja se bahati, ali kada je moj sin u pitanju, ne zanimaju me ni vozačka dozvola, ni policijski čas, on mi je najvažniji na svetu!

Ovo je juče za Informer rekao pevač Darko Lazić, koji je priveden 29. aprila u mestu Subotište kod Brestača, jer je vozio "porše panameru" bez vozačke dozvole. On je odmah priveden kod sudije za prekršaje u Rumi, gde je platio kaznu od 205.000 dinara.

SUBOTIĆKA SE VRATILA NA STARO! Uzela je kameru u ruke i SNIMILA ovo, MNOGI SU SE IZNENADILI! (FOTO)

- Svi znaju da imam vozača, a kada on nije tu, vozi me supruga Marina. Tog dana je Aleksej dobio temperaturu, a namestilo se da Marina nije bila kod kuće, kao ni moj otac. Brat je bio negde na pecanju. U trenutku sam se uplašio i pomislio šta da radim. Uzeo sam Alekseja, stavio ga u auto i krenuo ka Domu zdravlja u Pećincima, koji je na samo desetak kilometara od moje kuće. Tada nije bio policijski čas, ali i da jeste, verujte, uradio bih isto, jer sina volim više od svega i za mene ne postoje prepreke kada je on u pitanju - naveo je Lazić.

Pevač je ispričao da je saobraćajcima koji su ga zaustavili rekao da zna da greši što vozi bez vozačke dozvole, ali da je to morao da uradi zbog zdravlja sina.

Foto: printscreen instagram/darkolazarovic_official

- Oni su onda krenuli sa mnom do Doma zdravlja u kom je lekar pregledao Alekseja. Doktor je zaključio da sin ima samo prolaznu temperaturicu. Posle sam, bez prisile, otišao u policijsku stanicu, a nakon toga i u sud, gde sam platio kaznu od 205.000 dinara - rekao je pevač i dodao:
- Moram da kažem da nisam bahat i da se nisam iz obesti vozikao kolima. 

Darko Lazić kaže da jedva čeka da prođe cela situacija sa koronavirusom, pa da ponovo dobije vozačku dozvolu, koja mu je oduzeta 2013. godine.

- Dešavalo se da niko nije tu i da zbog posla moram negde da idem. Šta ću, sednem u auto i krenem. Zbog toga se više puta dešavalo da budem uhvaćen i kažnjen, ali šta da radim, mene nema ko da izdržava. Zbog svega toga jedva čekam da položim vozački ispit. Inače, veoma sam dobar vozač i to mnogi mogu da potvrde - rekao je on.

Foto: printscreen instagram

Darko je pre ovoga priveden i 31. marta uveče kod Bogatića, jer je prekršio policijski čas. Bio je u "mercedesu" sa dva prijatelja i svi su odmah odvedeni kod sudije za prekršaje. Pevač je tada kažnjen sa 150.000 dinara, pa je molio sudiju da mu omogući da to plati u ratama jer "zbog vanrednog stanja nigde ne peva i trenutno je u škripcu s parama!" On je nakon toga izjavio da se nije bahatio sa drugarima, nego da su im se kola pokvarila i da su zbog toga samo 20 minuta zakasnili da se sklone sa ulice.

VRAĆA MI SE KARMA! Anabela i Luna OČI U OČI nakon njenog povratka iz ZATVORA, ove reči će joj ODZVANJATI U GLAVI ZAUVEK!

Lazić je, podsetimo, 23. oktobra 2018. doživeo tešku saobraćajnu nesreću u blizini Brestača, odakle je rodom. Tog jutra je krenuo kući iz Šapca, gde je prethodne noći pevao na jednoj privatnoj proslavi. Kako su tada preneli mediji, Darko je te noći trebalo da prespava kod prijatelja u Šapcu, ali se predomislio i odlučio da pravo sa "tezge" BMW-om produži u Brestač. Međutim, usput je sleteo s puta i isprevrtao se, a pravo je čudo kako je ostao živ. Istragom je utvrđeno da se kretao brzinom od oko 150 kilometara na čas, a da stvar bude gora, i tad je vozio bez vozačke dozvole, pa još i pijan, i nije bio vezan! Alko-test je pokazao da je imao 1,39 promila alkohola u krvi.

Foto: printscreen/instagram/darkolazarović

SMRŠAO 50 KILOGRAMA


Pevač Darko Lazić je zbog viška kilograma doveo svoje zdravlje u pitanje, te je pre tri meseca uradio operaciju na želucu i da je od tada smršao čak 50 kilograma.

- Planiram da smršam još 20 kila. Ceo život sam bio debeo i sada hoću da budem mršav. Kad upašem košulju, hoću da vidim kaiš - rekao je on i dodao da razmišlja da iz kuće napravi koncert za komšije.

SVI LAZIĆEVI PREKRŠAJI
 

- 23. oktobar 2018 - prijava zbog prekoračenja brzine i vožnje bez dozvole
- 17. april 2018 - vožnja bez dozvole i prekoračenje brzine
- 18. decembar 2017 - nepropisno parkiranje u Beogradu
- 7. decembar 2016 - kažnjen sa 15.000 dinara jer nije hteo da kaže ko je vozio auto registrovan na njegovo ime u trenutku kada je prošao na crveno svetlo na semaforu
- 26. novembar 2016 - nepropisno parkiranje na aerodromu u Beogradu
- 22. novembar 2016 - prekoračenje brzine u Umčarima i vožnja bez dozvole
- 11. avgust 2016 - nepropisno parkiranje u Beogradu
- 7. jul 2015 - vozio pod zabranom
- 22. maj 2015 - vozio pod zabranom
- 20. april 2015 - vozio pod zabranom
- 19. mart 2015 - prekoračio ograničenje brzine u Beogradu
- 27. decembar 2013 - vozio neregistrovan automil




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 3 godine

Kako ga nije sramota da se vadi preko deteta on ne poseduje dozvolu a kaznu koji je platio nemoze da ublazi njegov prekrsaj

Car

pre 3 godine

Sta god da se desilo nemas opravdanja za sve te silne prekrsaje sto si dosad pocinio. Majmuna treba podhitno u kavez gdje mu je mesto i trebali ste mu oduzeti to auto i usput zabrana upravljanja vozilom u narednih 5 godina. Kabadahijama je mesto u zatvoru.

Kostadin

pre 3 godine

Takva sebičnost i samoživost izvire iz ovog sala kao prljavo ulje na površinu vode. Pročitajte još jednom izjavu: ..Za mene ne postoje prepreke kada je on u pitanju - naveo je Lazić. Prepreke ne postoje nego postoje zakoni i norme ponašanja koje normalni ljudi poštuju. Ako svi nešto MORAJU onda je to anarhija i bez za KONJE.

Dejan

pre 3 godine

Da li čuo za TAXI? U zatvor! Ubiće nekoga! Možda nekog sa porodicom,decom..... Sram te bilo bitango jedna!

Dragan

pre 3 godine

Nije on vozio bez dozvole, njemu je oduzeta dozvola i ima zabranu upravljanja motornim vozilom. Tu se podrazumeva i traktor na kojem se ponosno slikao, da pokaže da mu niko ništa ne može. Ali on nikako da shvati da neko od gore vidi sve. Pametnom je dovoljna opomena koju je imao.

Rajko

pre 3 godine

Kakve lazi valja, ko u to da poveruje. Sramotno je da i se na sina vadi. A gde su taxi, komsije? Nemoj da se sramotis, naj bolje je da nista ne kazes.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija