• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

06.05.2020

07:30

ŽIKA JAKŠIĆ SE PRESELIO U NOVU KUĆU! Živi u ELITNOM NASELJU - LUKSUZ! Bazen, sobe urađene po njegovoj ZAMISLI!

Estrada

ŽIKA JAKŠIĆ SE PRESELIO U NOVU KUĆU! Živi u ELITNOM NASELJU - LUKSUZ! Bazen, sobe urađene po njegovoj ZAMISLI!

Podeli vest

Prija mu odmor i izolacija

Saša Žika Jakšić, jedan od producenata i glavnih urednika muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je tokom svoje dugogodišnje karijeri uspeo da obezbedi sebi kuću koju je podigao u luks naselju Beograda.

Darko Lazić i Sloba Radanović MORAJU DA SE BORE ZA HIT?! Nakon što su UKRSTILI GLASOVE, zadrugar im NAPRAVIO PESMU! (VIDEO)

Inače, kuća koju je sagradio u elitnom delu Beograda ima i bazen, dok su prostorije rađene prema njegovoj zamisli.

- Preselili smo se u novu kuću. Nije sve završeno, ima vremena. Bitno mi je da imam gde da spavam, da mi nije hladno, da imam šta da jedem, imam mir i to je cela poenta. Ostalo je manje bitno - ističe Žika, koji još ne zna kada će početi sa snimanjima.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

Dok čeka da se vrati poslovnim obavezama, Žika uživa u izolaciji, a svog naslednika Dušana kojeg je dobio u braku sa lepom voditeljkom Dajanom Paunović, viđa samo putem video-poziva.

 - Mesec i po dana već ne izlazim iz kuće, ne zato što se plašim, već zato što je to logično i razumno. Stariji sin živi sa mnom već godinu dana, on ne ide nigde, osim u prodavnicu kad zatreba. Sin i ja živimo kao cimeri, kao studenti... Uvek nam je zabavno, imam dobro društvo - rekao je Žika i dodao:

- Sa Dajanom se čujem redovno, Dušana nisam video nekoliko nedelja, viđamo se preko video-poziva. Inače, imam običaj da se sa nekoliko prijatelja gledam u grupnom video-pozivu. Malo proćaskamo, smejemo se... - priča Žika i dodaje:

Foto: Youtube printscreeen/Nikad nije kasno

PRETRNULA OD STRAHA! Anastasiji ZVONILI NA INTERFON - predstavili se kao POŠTA, a onda ju je sačekalo OVO, ŠOK! (FOTO)

Jakšić ističe da mu prija mir i izolacija i da tako nije odmarao već više od 15 godina.

- Meni prija ovaj mir. Poslednjih 15 godina se nisam odmorio kao sada. Što se mene tiče, može ovo da potraje i do Nove godine. Da me neko ne shvati pogrešno, voleo bih da virus što pre završi, ali mi izolacija ne smeta - rekao je on. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija