• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

08.05.2020

12:39

NAPRAVIO SAM MNOGE GREŠKE... Iskrena ispovest BIVŠEG MUŽA Dušice Jakovljević - Svakodnevno se suočavamo sa...

Estrada

NAPRAVIO SAM MNOGE GREŠKE... Iskrena ispovest BIVŠEG MUŽA Dušice Jakovljević - Svakodnevno se suočavamo sa...

Podeli vest

Priznao da svoju decu nikada nije zlostavljao i da sve želi da reši mirnim putem

Bivši suprug voditeljke Dušice Jakovljević, Aleksandar Miljuš, oglasio se nakon što ga je voditeljka u policiji prijavila za nasilje nad njihovim sinom.

SASLUŠANI U POLICIJI - Gađao je sina KLJUČEVIMA?! Dušica Jakovljević i bivši suprug dali IZJAVE! Evo šta ON kaže na sve!

- Nikada se nisam obraćao medijima iako se bavim srodnim poslom i izuzetno mi je neprijatno što sam sada, nažalost primoran da reagujem povodom tekstova u kojima je navedeno da sam vršio nasilje nad svojim maloletnim sinom – rekao je Miljuš, pa nastavio...

Foto: instagram/dusicajakovljevic

- Svi mi koji smo roditelji, a naročito razvedeni, svakodnevno se suočavamo sa raznim izazovima koje donosi odrastanje naše dece, posebno tokom perioda puberteta. Nažalost, jedna takva situacija dobila je razmere u pravnom smislu, kao i medijskom, koje ničim nisu opravdane. Iskreno, želim da verujem da je sve ovo jedan veliki nesporazum, jer ja nikada u svom životu nisam zlostavljao svoju decu, niti sam ikada podigao ruku na njih - priča on i dodaje.

OGLASILA SE NAKON DRAME! Dušica Jakovljević je prijavila bivšeg muža za NASILJE U PORODICI - evo kako se sada OSEĆA!

- Otac sam koji nikada nije podržavao ni primenjivao takve vaspitne mere. Kao i svaki čovek, kao i svaki roditelj, sigurno je da sam napravio mnoge greške u vaspitanju svoje dece, povisio ton mnogo puta, ali nikada ne bih ugrozio njihovo psihičko ili fizičko zdravlje. Zamoliću sve medije u Srbiji da nam dozvole da dostojanstveno rešimo ovu situaciju koja je nastala kao jaz u komunikaciji jedne porodice, te vas molim da poštedite spominjanje imena Dušicine i moje dece koja nisu medijske ličnosti i ta vrsta pažnje im nije potrebna - dodao je voditeljkin bivši suprug.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija