• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2020

10:04

KADA JE DOŠLA POLICAJKA, BILO NAS JE 20 U KUĆI! Rada Manojlović otkrila šta joj se desilo u Četerežu!

Estrada

KADA JE DOŠLA POLICAJKA, BILO NAS JE 20 U KUĆI! Rada Manojlović otkrila šta joj se desilo u Četerežu!

Podeli vest

Rada Manojlović ispričala je anegdotu iz vanrednog stanja koje je provela u rodnom mestu sa porodicom i dečkom Harisom Berkovićem

Ona je priznala da ih je u kući bilo mnogo, jer su velika porodica, pa i da im je jedno veče policajka svratila da vidi šta rade.

"BIKOVIĆ JE SNIMAO S*KS SA MOJOM MAJKOM!" Miloš doživeo NEPRIJATNOST - glumica otkrila kako su se upoznali njena majka i BIVŠI DEČKO!

 - Familijarno nas je bilo mnogo. Pred kraj vanrednog stanja, svratila je jedna naša drugarica policajka i rekla: "Kakvo je ovo okupljanje?", a tu je bilo oko 20 nas. Velika smo porodica, nismo znali šta da kažemo kad mi svi živimo ovde. Bilo nas je, u početku smo razmišljali šta da radimo. Haris je došao na tu ideju da igramo stoni tenis. Rekao je da mi samo jedemo i da se tome mora stati na put. Svi igramo, kidamo!  - rekla je Rada u emisiji "Ami Dži šou".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija