• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2020

18:16

CELA KUĆA U ZLATU, PRAVO BOGATSTVO! Ovaj folker ima NAJLUKSUZNIJU VILU NA ESTRADI - vredi POLA MILIONA, a kad vidite DETALJE UNUTRA! (FOTO)

Estrada

CELA KUĆA U ZLATU, PRAVO BOGATSTVO! Ovaj folker ima NAJLUKSUZNIJU VILU NA ESTRADI - vredi POLA MILIONA, a kad vidite DETALJE UNUTRA! (FOTO)

Podeli vest

Prvi put pokazao svoj dom!

Folker Ljuba Aličić izgradio je vilu u Šapcu, koja košta čak pola miliona evra, kako piše "Kurir". U emisiji "Premijera" on je pokazao kako izgleda njegov skupoceni dom.

ONA JE PATOLOŠKI LAŽOV! Sin Sinana Sakića OGORČEN NA MAĆEHU, progovorio o podmetnutom požaru!

Zidovi su crvene boje, a sobe su ukrašene slikama i pozlatom, koju prvu i primetite kada vidite.

Baš za njegovu vilu priča se da je jedna od najluksuznijih sa naše estrade. 

Foto: tv pink printscreen

Aličićeva žena Željana priznala je da je ona zadužena za svu tu dekoraciju.

- Sve sam ja sredila, zato je u zlatnoj bolji - rekla je Željana, pa su otkrili da su porcelan donosili iz Amerike, noseći ga u rukama, dok je nameštaj iz Egipta.

Kako izgleda njegov dom, pogledajte u galeriji ispod.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 3 godine

LEPO, ALI JA TU NEBI MOGAO DA BUDEM OPUŠTEN KAO U SVOJOJ KUĆI.

milosobilic1389

pre 3 godine

Mene jako zanima poreska prijava...? Ako je uredno popunjena i sve isplaćeno državi - nek mu je alal....!

pekicmeki

pre 3 godine

Da li je moguće da taj čovek stvarno misli da je lepo uredio kuću? Neviđeni kičeraj.

Boku

pre 3 godine

To je sve narod kupio.Šta se tu može kad vole da daju pare a sutra nemaju za koru hljeba.Ja im ne dajem ništa a i ne kupujem svakakve gluposti.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

To nije zlato, to je zlatna boja a u TOJ ZLATNOJ BOJI NEMA NI ZRNCE ZLATA . Ta zlatna boja sija a to ljudi koji imaju ukus kao svrake, poznato je da svrake vole sve sto je sjajno, vole i veruju da je imati namestaj ofarban zlatnom bojom vrhunski ukus a ustvari je takav namestaj prostacki a vlasnici takvog namestaja smesni. LJuba zivi u naselju u kom je dosta pripadnika jedne nacionalne manjine koja je u celom svetu poznata po tome sto njeni pripadnici jedva nekako zavrse osnovnu skolu i to samo zato sto je zavrsiti osnovnu skolu zakonom obaveno, pa zato LJuba i ostali pripadnici te nacionalne manjine veruju da je namestaj koji LJuba ima lep i da je skupocen.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija