• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2020

23:20

SAMO ŠTO NISU IZGOVORILI SUDBONOSNO "DA"! Vojaž priredio iznenađenje za Breskvicu, ovo je dokaz njihove LJUBAVI! (FOTO)

Estrada

SAMO ŠTO NISU IZGOVORILI SUDBONOSNO "DA"! Vojaž priredio iznenađenje za Breskvicu, ovo je dokaz njihove LJUBAVI! (FOTO)

Podeli vest

Zajedno su postigli veliki uspeh.

Mladi muzičar Vojaž zajedno sa svojom nežnijom polovinom Anđelom Ignjatović Breskvicom uživa veliku popularnost u zemlji i regionu. 

IZGUBILA SAM ĆERKU! Anabela Atijas RONI GORKE SUZE, sa Lunom ne priča, a druga je... - ŠOK! (VIDEO)

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA! Večeras DOLAZI "opasna" ekipa u Šimanovce, a nakon toga sledi iznenađenje u "Zadruzi"!

Kako je danas rođendan Breskvici, Vojaž je odlučio je da svojoj izabranic priredi lep gest povodom rođendana. Naime, na društvenim mrežama, u jeku priča da će uskoro stati na ludi kamen, napisao sve što mu je na duši, a nema sumnje da je Breskvicu ovo oduševilo.

Foto: printscreen instagram/voyage.mp3

- Na današnji dan se rodio mali anđeo, kojeg sam beskrajno zavoleo. Rodila se moja inspiracija, pesma, sreća i nežnost. Rodila se Anđela. Ljubavi, srećan ti rođendan, želim ti sve najlepše i najbolje. Volim te - napisao je Vojaž u okviru svog Instagram storija, a Breskvica isto to i podelila na svom nalogu. 

U nastavku možete pogledati i nekoliko zajedničkih fotografija ovog para. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija