• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso, Informer.rs

24.05.2020

17:48

PLANIRALI SU BRAK I DECU, A ONDA JE ON POKRAO! Pevačica prošla pakao sa dečkom, nakon 15 godina progovorila o svemu!

Estrada

PLANIRALI SU BRAK I DECU, A ONDA JE ON POKRAO! Pevačica prošla pakao sa dečkom, nakon 15 godina progovorila o svemu!

Podeli vest

Svog emotivnog partnera krije kao zmija noge.

Zvezda "Granda" Jadranka Barjaktarovć u dugoj je emotivnoj vezi sa mladićem kojeg krije kao zmija noge i ne želi da ga eksponira u javnosti. 

SVI SU PLAKALI ZBOG NJEGOVE TUŽNE ŽIVOTNE PRIČE! Pevača ŽENA ostavila sa detetom od 7 MESECI!

Kako su mediji pisali, on se zove Miki, a sa Jadrankom se zabavlja od početka njene karijere, tačnije od 2005. godine.

Foto: facebook

Jadranka je pre nekoliko godina priznala da želi brak, ali da i dalje čeka da je dečko zaprosi.

- On i ja kao da ne živimo tolike godine zajedno, uopšte ne pominjemo brak, ni decu. Naravno da bih ja volela, ali šta je, tu je - iskrena je bila pevačica, pa dodala:

- Pre bih umrla nego što bih Mikiju rekla da treba da me zaprosi, ih, pa gde to ima. Kad se desi, desiće se. Mi se volimo i to je najbitnije - rekla je Jadranka. 

ISTRČALA BEZ BRUSA NA ULICU! Sve se VIDELO! Milica Pavlović NAPRAVILA HAOS NA OBILIĆEVOM VENCU!

Pre tri godine pisalo se da je Jadranku dečko pokrao, a da ga je onda potom ostavila.

- Jadranka ovih dana ne zna šta ju je snašlo. Tokom boravka u Crnoj Gori ju je pokrao dečko. Uzeo joj je sav novac koji je imala kod sebe i nestao. Od tada se nisu ni videli, a ni čuli. Jadranka preživljava pakao, pod stresom je i ne zna šta da misli. Očekuje njegov poziv jer je interesuje zbog čega je to uradio - rekao je dobro obavešteni izvor te 2017. i dodao:

Foto: printscreen instagram/barjaktarovicjadranka_privat

- Ne verujem da će Jadranka preći preko ovoga što joj je uradio. Planirali su brak i decu, a sada je sve neizvesno. Mnogo ju je rastužio i razočarao - završio je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija