• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

25.05.2020

20:27

BLAMOVI I LJUBAVNI LOMOVI! Kaća Grujić komentarisala Lunino ponašanje: "I ja sam bila deo RIJALITIJA! Sve je do vas samih..."

Estrada

BLAMOVI I LJUBAVNI LOMOVI! Kaća Grujić komentarisala Lunino ponašanje: "I ja sam bila deo RIJALITIJA! Sve je do vas samih..."

Podeli vest

Svako bira svoj put.

Popularna pevačica Katarina Grujić otkrila je svoj emotivni status, komentariše dešavanja u rijalitiju i otkriva koliko je na njenu karijeru uticalo vanredno stanje. 

BRENIN SIN SE POVLAČI SA JAVNE SCENE! Odluka ŠOKIRALA SVE - više neće da se bavi PEVANJEM! Otkrio zašto je doneo tu ODLUKU!

Pojedine tvoje kolege se žale da im je otkazan veliki broj nastupa i da su u velikom minusu. Koliko si ti u minusu?

- Korona je uzdrmala sve profesije i verujem da nikome nije lako. Nisam od onih koji kukaju. Vredno sam radila godinama, svaki vikend, neretko i radnim danima, tako da sam uspela da se organizujem da normalno funkcionišem i ne osetim krizu. Tu su i moji roditelji, koji su uvek uz sestru i mene - rekla je pevačica.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Kako komentarišeš kolege koji se žale i traže finansijsku pomoć od države?

- Nisam pratila, sada čujem od vas. Ako smatraju da treba da traže pomoć i da za sve ove godine nisu ništa uštedeli, onda okej. Neka se sami zapitaju zašto je to tako. Verujem da će posle ovoga drugačije gledati na život - kaže Kaća. 

Da li bi im pozajmila novac?

- Naravno. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam tu za svoje prijatelje, a među kolegama imam i dosta prijatelja - kaže pevačica. 

POLA ESTRADE MU OKRENULO LEĐA?! Darko Lazić prestao da se javlja KOLEGAMA - evo ko ga je OTPISAO sa liste prijatelja!

Imala si u planu da kupiš stan na Vračaru. Da li si ga kupila?

- Zasad živim u porodičnoj kući na Voždovcu i osećam se i dalje detinjasto i lepo! Naravno da je vreme da uzmem sebi nekretninu, ali kako sam zahtevna, to će ići teže. Sviđaju mi se Dorćol i Vračar! Videćemo! - rekla je ona. 

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Gledaš li “Zadrugu”? Kako komentarišeš ponašanje Lune Đogani, njenih roditelja i Marka Miljkovića u tom rijalitiju?

- TV baš retko gledam, ali sam nekoliko puta pevala žurke u “Zadruzi”, pa znam naravno neka dešavanja. Svako ima pravo da bira svoj život. Oni su izabrali ovaj način da ljudi gledaju njihove svađe, prepirke, blamove, ljubavne lomove, iznošenje prljavog veša. Ja sam na početku karijere bila deo rijalitija “Farma”, ni dan-danas nemam čega da se postidim zbog tog učešća, a ni moji roditelji. Znači, sve je do vas - kaže Kaća. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Imaš li trenutno dečka?

- Postoji simpatija, ne dečko! I tako mi zasad prija - priznala je ona.

Pojedinci su period karantina iskoristili da se čuju sa bivšim ljubavima. Da li si i ti to uradila?

- U mom slučaju bivši su zauvek bivši i tu nema popravke. Tako da nema te korone koja će me na bilo koji način spojiti sa nekim ko je deo moje prošlosti! Moj moto je da hrabro koračam napred i nikada se ne osvrćem iza sebe - kaže Kaća. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija