• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline

27.05.2020

22:42

OVA PEVAČICA JE BILA VELIKA LJUBAV POKOJNOG ŠABANA - IMAJU I DUET! Ona danas ima 64 GODINE, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Estrada

OVA PEVAČICA JE BILA VELIKA LJUBAV POKOJNOG ŠABANA - IMAJU I DUET! Ona danas ima 64 GODINE, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Podeli vest

Ovaj detalj sigurno niste znali!

Milena Plavšić je muzičku karijeru otpočela početkom 70-ih godina prošlog veka, da bi zenit popularnosti doživela tokom 80-ih.

Tada su domaći mediji Milenu, osim kao jednu od najlepših Jugoslovenki, nazivali i najpopularnijom pevačicom narodne muzike.

Foto: Printscreen You Tube

NAKON ŠOK SCENE U PRODAVNICI, KARLEUŠA DANAS ZATEKLA OVO U SVOM DOMU! Stiglo na njenu ADRESU - odmah REAGOVALA! Evo šta je imala da PORUČI! (FOTO)

 

Među pesmama koje su ostale iza nje, posebno se ističu: "Jaka žena", "Zar ti mene nije žao?", "Čašu mi tugom nalijte", "Ti ne znaš, a ja te volim", "Pisma ću tvoja čuvati", "Poželi mi, majko, sreću"...

Ipak, njenom "ličnom kartom", kako to pevači vole da istaknu, smatra se interpetacija numere "Banja Luko i ta tvoja sela", za koju mnogi misle da je zapravo njena pesma, iako je reč o tradicionalnoj, narodnoj pesmi.

TITO JE LUDEO ZA OVOM NARODNOM PEVAČICOM! Umrla je od RAKA, mnogi su je ZABORAVILI! Ostavila je BRDO HITOVA!

 

Milena danas ima 64 godine, a od 2019. može da se pohvali i statusom istaknutog umetnika u estradno-muzičkoj umetnosti.

Foto: Printscreen You Tube

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić više od četiri decenije proveo je sa suprugom Gordanom, a malo ko pamti da je pre nje njegova velika ljubav bila upravo Milena. Ona je tada bila na početku svoje karijere, dok je on već bio popularan, a kako se priča, trebalo je čak i da se venčaju. Iako se Šaban brzo oženio Gocom, Milena i on obnovili su svoj prijateljski odnos i 2001. godine snimili duetsku pesmu "Veruj mi".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija