• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BN tv

29.05.2020

08:28

(VIDEO) Pojavio se snimak TIJANE AJFON SA LISICAMA - Organizovala KOKAINSKU ŽURKU SA ORGIJAMA

Estrada

(VIDEO) Pojavio se snimak TIJANE AJFON SA LISICAMA - Organizovala KOKAINSKU ŽURKU SA ORGIJAMA

Podeli vest

Tijana Ajfon i još nekoliko osoba uhapšenih u akciji "Kristal" predani su sinoć u nadležnost Tužilaštva BiH u Sarajevu.

BN televizija snimila je njihovo privođenje u zgradu Tužilaštva BiH.
 

Beogradska starleta Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, i još četiri osobe osumnjičene su da su u Suvom Polju kraj Bijeljine organizovale veliku kokainsku žurku sa orgijama.

Većina zatečenih na orgiji je odranije poznata policiji, većinom zbog droga i nasilničkih ponašanja, ali se neka imena posebno ističu.

Pre svega, to je Zlatan Ćuk, koji je povezivan sa škaljarskim klanom i nekim od osoba za koje sumnjiče da su “radile” za ovu grupu.

Tu je i Elvis Hodžić, koji ima deblji kriminalni dosije i do sada je više puta hapšen i osuđivan za veoma teška krivična dela.

Takođe je povezivan i sa krijumčarenjem droge iz Južne Amerike prema Evropi. Priveden je i Željko Vujić, inače poznati biznismen”. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
flamantes

pre 3 godine

Što je tu šok, kao da ne znate čime se bavi omladina po Srbiji?

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija