• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ - T. MATIĆ

30.05.2020

09:56

KAĆA PRVA PROČITALA NOVI HIT! Ona je glavna zvezda INFORMEROVOG DODATKA - Pevačica oduševljena EKSKLUZIVAMA koje ćete vi dobiti na poklon 3. JUNA!

Estrada

KAĆA PRVA PROČITALA NOVI HIT! Ona je glavna zvezda INFORMEROVOG DODATKA - Pevačica oduševljena EKSKLUZIVAMA koje ćete vi dobiti na poklon 3. JUNA!

Podeli vest

Katarina Grujić snimila reklamu za novi magazin o poznatima, koji od 3. juna svake srede poklanjamo uz najtiražniji dnevni list u Srbiji

Katarina Grujić je snimila reklamu za novi Informerov dodatak Hit! Jedna od najpopularnijih pevačica na estradi glavna je zvezda u spotu koju je režirao čuveni Dejan Milićević, a čija je premijera ovog vikenda.

16

strana ima novi Hit

Pun ekskluzive

Kaća je ujedno prva imala priliku da pročita novi, redizajnirani Hit pun ekskluzivnih priča. Ovaj dodatak o poznatima na 16 strana od 3. juna svake srede izlaziće kao poklon uz najtiražniji dnevni list u Srbiji.

- Volim kada u novinama ima šta da se pročita. Rado čitam vaš list i počastvovana sam što ste baš mene odabrali da snimim reklamu. S obzirom na to da ste vi najprodavanije novine, a moje pesme jedne od najslušanijih, ova saradnja je pun pogodak - kaže seksepilna pevačica.

(FOTO) KATARINA GRUJIĆ U ULOZI DJ-A! Atraktivna pevačica u izdanju kakvom je još NISTE VIDELI - samo u HIT INFORMERU!

Folk zvezda je pojedine kadrove snimala u "poršeu" vrednom 150.000 evra (obezbedili su nam ga prijatelji iz firme "Bg sports kar rental") i pošteno se namučila zbog svoje visine.

Foto: Informer/Marko Đoković

- Nisam mogla da stanem u auto jer sam visoka 182 centimetra, a još sam nosila i visoke štikle. Zato sam taj deo reklame morala da snimam u patikama. "Porše" je odličan, ali za mene je ipak džip. Zato, momci, obratite pažnju koji auto poklanjate devojci koja je visoka - našalila se pevačica, koja je na snimanju imala još jedan peh. Pukla joj je štikla na cipelama vrednim čak 10.000 evra dok je hodala po kaldrmi vile "Belgrejd hils", u kojoj je sniman spot.

- To su mi bile jedne od omiljenih cipela, ali nema veze. Bitno je da je raspoloženje tokom snimanja ostalo na visokom nivou.

Obožava kamere

Foto: Informer/Marko Đoković

Kaći je partner u snimanju spota bio maneken Miroslav Žikić, sa kojim se odlično uklopila.

- Dečko je fantastičan i lepo vaspitan. Nije me muvao, jer smo oboje profesionalci, tako da je sve proteklo odlično. Meni ništa teško ne pada, obožavam kamere, snimanja i slikanja, ali od svega toga najviše volim da stanem na binu i zapevam - priča folkerka.

KIJA KOCKAR KAŽE: "SVAKE SREDE U INFORMEROVOM DODATKU "HIT" čitajte SAMO EKSKLUZIVE!"

 

Dejan Milićević: Odlična je za saradnju

Reklamu za novi Hit snimao je jedan od najboljih režisera spotova Dejan Milićević.
- Kaća je fenomenalna za saradnju zato što nije zahtevna. Zna odlično da svako treba da radi svoj posao, tako da se prepustila mojim sugestijama i zahtevima. Uživam da radim sa takvim ljudima - kaže Milićević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija