• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer

30.05.2020

14:11

(FOTO) BILA JE ZVEZDA DEVEDESETIH, A OPASNI MOMCI SU JE OBOŽAVALI! Folkerka je završila u ZATVORU, a evo kako sada IZGLEDA!

Estrada

(FOTO) BILA JE ZVEZDA DEVEDESETIH, A OPASNI MOMCI SU JE OBOŽAVALI! Folkerka je završila u ZATVORU, a evo kako sada IZGLEDA!

Podeli vest

Folkerka Lela Andrić koja je bila izuzetno popularna devedesetih godina, bila je udata za kontroverznog biznismena Srđana Adžemovića, međutim nju su povezivali sa mnogim opasnim muškarcima

Lela Andrić je u prvoj polovini devedesetih, imala ogroman hit “Čarobnjakov sin” koji je tada bio i te kako popularan. Atraktivna, plavokosa, pored takve pesme, osvajala je i izgledom, pa je sve obećavalo da će biti velika folk zvezda. Međutim, ona nije imala to u planu već se u jednom trenutku potpuno povukla sa scene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer 2018? #tb

A post shared by Lela Andric (@lela_andric_official) on Dec 12, 2018 at 2:45am PST

 

Svojevremeno je internetom kružila njena fotografija na kojoj se ljubi sa Đorđem Božovićem Giškom, jednim od najpoznatijih kriminalaca tog vremena, a spekulisalo se i o brojnim aferama. Ona se na tu temu nikad nije oglasila, te nije ni potvrdila ali ni demantovala brojne glasine. Koliko su Lela i Giška bili zajedno, i dalje je ostalo nepoznato.

Inače, Giška je ubijen 1991. godine pod nerazjašnjenim okolnostima tokom bitke za Gospić.

Podsetimo, Lela je bila kumovskim odnosima sa Branislavom Lainović Dugim, koji je ubijen na Konjarniku, i Sredojem Šljukićem Šljkukom, kojeg su likvidirali na Novom Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozdrav svima

A post shared by Lela Andric (@lela_andric_official) on Apr 11, 2017 at 8:00am PDT

 

Osim pevanja Lela je bila i vlasnica butika u kojem je radila njena mlađa koleginica Olja Karleuša kojoj je kako su obe isticale pomogla u početku muzičke karijere.

Ona je 2005. godine osuđena na 11 meseci zatvora i tri godine uslovne kazne, zato što je na prevaru uzela novac od Švajcarskog državljanina Kurta Alenspaha, koji ju je svojevremeno tužio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️❤️

A post shared by Lela Andric (@lela_andric_official) on Apr 15, 2019 at 6:41am PDT

 

Kako je "Blic" tada pisao, Alenspah je Andrićevoj na pozajmicu, u više navrata, dao pomenuti novac radi, kako mu je ona rekla, izgradnje hotela na Tari. Prema optužnici, ona je Alenspahu obećala mesto direktora hotela, kao i to da će od zarade vratiti pozajmicu. Alenspah je, međutim, tvrdio da je ostao 'kratak' za skoro milion franaka.

Sud je Alenspaha uputio na parnicu jer je tokom suđenja utvrđeno da je Lela Andrić od njega u dva navrata pozajmila samo 140.000 franaka, a ne koliko je on tvrdio. Što se ostatka od 835.000 franaka tiče, grafološkim veštačenjem je utvrđeno da potpis na priznanici o pozajmici nije potpis Andrićeve, niti njene majke Milojke.

Lela se kasnije povukla sa estrade, iako se i dalje povremeno pojavljuje na beogradskim događajima i privatnim proslavama javnih ličnosti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija