• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dušan Lukić

01.06.2020

07:15

BRENA OĆELAVILA, MORA DA NOSI PERIKE! Folk zvezda daje na hiljade evra kako bi uvek izgledala TIP-TOP! ISPLIVALA PEVAČICINA MRAČNA TAJNA!

Estrada

BRENA OĆELAVILA, MORA DA NOSI PERIKE! Folk zvezda daje na hiljade evra kako bi uvek izgledala TIP-TOP! ISPLIVALA PEVAČICINA MRAČNA TAJNA!

Podeli vest

Lepa Brena kupila sedam perika koje ne skida. Pevačica angažovala vlasuljara iz pozorišta i platila mu 3.500 evra

Lepa Brena (59) više ne skida periku ni na sceni, ni kod kuće! Kako saznaje Informer, folk zvezda je počela da gubi kosu, pa je rešila da pod hitno nešto preduzme.

Farbanje i tapiranje

59 godina 

ima Lepa Brena

Otišla je kod jednog poznatog vlasuljara i za sedam perika mu platila 3.500 evra.

- Brena mora da pauzira sa farbanjem i tapiranjem kose jer je baš počela da joj opada. Frizerka joj je preporučila da neko vreme nosi perike, dok joj se kosa ne oporavi. Tada je Brena pozvala saradnike i pitala gde može da nađe najkvalitetnije perike. Uputili su je na jednog vlasuljara iz pozorišta. Cena njegovih perika je oko 500 evra, ali Brena nije žalila para! Taj vlasuljar ima dosta posla, ali je Brenu ubacio preko reda i napravio joj sedam različitih perika - priča naš izvor i dodaje da je Brena oduševljena svojom 'novom kosom':

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Po jutru se dan poznaje???

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 31. Мај 2020. у 2:33 PDT

- Perike je najviše naručila zbog javnih nastupa, a sada ih ne skida ni kada je kod kuće! Važno joj je da sve na njoj izgleda prirodno. Sada više ne mora ni da se farba, ni da se fenira...
Brena ne želi da govori o svojim perikama, ali ističe da joj je veoma važno kakvu frizuru ima na sceni.

 

Foto: Printscreen You Tube/Lepa Brena

- Plava kosa je moj zaštitni znak. Kosa i lice najviše trpe kada ste javna ličnost jer non-stop morate da imate šminku i frizuru - poručuje folk zvezda.

Korisna stvar

Poznata pevačica nije jedina koja na estradi nosi 'lažnu kosu'. I njena koleginica Andreana Čekić otkrila je sve prednosti perika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Srce se nema da se ima,srce se ima da se da svima." Mika Antic

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 28. Мај 2020. у 3:03 PDT

 

- U poslednje vreme skupljam sve više perika. Zahvaljujući njima, više ne moram stalno da idem kod frizera, jer mi to oduzima mnogo vremena. Ovako ne oštećujem kosu i osećam se sjajno. Ne stavljam perike na glavu zato što sam, ne daj Bože bolesna, već zato što je to veoma korisna stvar. Mislim da Brena i ja imamo najveću kolekciju perika na estradi - kaže Andreana za Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Per aspera ad astra????

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 22. Мај 2020. у 1:57 PDT

 

Lepa Lukić prva počela da nosi perike

Foto: Zoran Sinko

Lepa Lukić je na perike potrošila čitavo bogatstvo! Legendarna pevačica već godinama nosi perike gde god se pojavi.
- Mnogo ulažem u svoj izgled, a perike su mi opsesija. Kupujem samo kvalitetne, od prirodne kose, a za njih dajem od 300 do 500 evra. To je jedina stvar na koju ja trošim pare. Kada idem na snimanja, perike spakujem u kutiju da se ne umrse - priča Lukićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 3 godine

Da la bi celo bogatstvo da se promeni datum rodjenja u licnoj karti ali NE MOZE. Zao mi je NE MOZE.

NEBOJŠA

pre 3 godine

СВА СЕ ИЗДЕФОРМИСАЛА ОД БОТОКСА И ЛОШИХ ОПЕРАЦИЈА.САД ИЗГЛЕДА 5 ПУТАГОРЕ НЕГО ДА НИШТА НИЈЕ РАДИЛА

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59