• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

01.06.2020

13:29

BOGDANA SPREMNA ZA POROĐAJ - Ražnatovići promenili ODLUKU u poslednjem trenutku: Cecinu snajku će poroditi PORODIČNI DOKTOR?!

Estrada

BOGDANA SPREMNA ZA POROĐAJ - Ražnatovići promenili ODLUKU u poslednjem trenutku: Cecinu snajku će poroditi PORODIČNI DOKTOR?!

Podeli vest

Jedva čekaju!

Snajku Cece Ražnatović, Bogdanu Ražnatović će navodno poroditi isti ginekolog koji je porodio Cecu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 5, 2020 at 2:27am PDT

 

- Iako je bilo prvo planirano da se Bogdana porodi u "Narodnom frontu" u apartmanu gde se rodio njen suprug Veljko, u poslednjem trenutku članovi porodice Ražnatović promenili su ovu odluku. Osećali su se najsigurnije da to uradi porodični doktor. U dogovoru s njim, rešili su da će sve biti obavljeno u privatnoj klinici. Dogovoreno je da to bude carski rez i da ga uradi doktor koji je Cecu porađao kada je bila trudna sa Veljkom i Anastasijom - kaže izvor upoznat sa situacijom kod Ražnatovića.

26 MASNIH, DEBELIH LIKOVA DA TE J*BE, da bi kupila KRPICE! Manekenka žestoko isprozivala TIJANU AJFON - progovorila o STARLETAMA I DROGAMA

 

Prema njegovim rečima, kako se bliži dan porođaja, euforija u vili u Ljutice Bogdana sve je veća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on May 6, 2020 at 1:17pm PDT

 

- Čini se da svi imaju tremu, na samo buduća mama. Veljko ne skida osmeh sa lica, dok Ceca jedva čeka da uzme unuka u naručje. Bogdana je uveliko spremna, torba za porodilište spakovana je od trenutka kada je ušla u deveti mesec. Skoro da je u ovom trenutku sasvim jasno da će novog člana najviše razmaziti tetka Anastasija, koja je uveliko isplanirala svaki poklon - kaže izvor blizak porodici folk zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija