• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

02.06.2020

07:35

O ZAOVI SVE NAJLEPŠE! LEPA DŽAJINA ĆERKA priznala koliko joj znači podrška Ane Ivanović, a evo šta je rekla za SUPRUGA!

Estrada

O ZAOVI SVE NAJLEPŠE! LEPA DŽAJINA ĆERKA priznala koliko joj znači podrška Ane Ivanović, a evo šta je rekla za SUPRUGA!

Podeli vest

Džajina ćerka se zaljubila u Aninog brata jer je nežna duša.

Dragana Džajić kaže da joj zaova Ana Ivanović pomaže oko sina Vida, kog je rodila pre pet meseci. Kreatorka tvrdi da je veoma bliska sa bivšom teniserkom.

DA LI JE PREPOZNAJETE? Danas je popularna pevačica i ČLAN ŽIRIJA "Zvezde Granda", a kao dete je izgledala OVAKO! (FOTO)

- Ana je predivna devojka, kao i cela porodica Ivanović. Srećna sam što imamo savršen odnos. Dosta me je savetovala dok sam bila u drugom stanju, ali i kada se Vid rodio. To mi mnogo znači - rekla je Dragana i dodala da Džajići i Ivanovići gaje porodične vrednosti:

Foto: Novak Đurović

IGOR I SEVE SE POMIRILI? Ovaj potez na INSTAGRAMU NIKO NIJE OČEKIVAO, neko je morao prvi da popusti!

- Moj suprug Miloš i Ana su baš bliski i vezani. Roditelji su nas na sličan način odgajali, pa su nam zato prave vrednosti na prvom mestu. Ali nije me samo to privuklo kod Miloša. Pored fizičkog izgleda, zaljubila sam se u njega jer je dobar čovek i nežna duša. Ima stila, voli lepo da izgleda, prati modu, pa smo se i tu našli. Podržava me u svemu, kao i ja njega.

Foto: printscreen instagram/mademoiselleofficial_

Ćerka nekadašnjeg fudbalskog asa Dragana Džajića ispričala je zašto je sinu dala tradicionalno ime.

- Vid je rođen 2019. godine na isti dan kada bi moja baka po ocu napunila 100 godina. Inače, ona se zvala Vida, ali nismo ime dali po njoj, nego je život tako namestio - kaže Džajka i dodaje:

ŠOK! MILIJANA PRE MILOJKA BILA U VEZI SA POZNATIM PEVAČEM? Isplivao ovaj DETALJ, on je odao - nastao HAOS!

- Sigurna sam da ću ja biti onaj stroži roditelj u našoj porodici, jer volim da kontrolišem stvari. Za sada sam se odlično snašla kao majka, ali predstoji mi onaj teži deo, a to je da ga izvedemo na pravi put.

Dragana kaže da ona i Miloš žele još dece:

- Bićemo srećni kada dobijemo i drugo dete, ali rano je govoriti o tome. Naš sin je još mali.

Sin mora da bude zvezdaš


S obzirom na to da je Vid unuk slavnog Dragana Džajića, Dragana veruje da će i njen sin navijati za crveno-bele.
- Vid mora da bude zvezdaš. Valjda se moj muž neće naljutiti - rekla je Džajka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija