• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

04.06.2020

11:41

IZLAZIO SAM SA TOLIKO PARA U DŽEPU DA NISAM ZNAO GDE DA IH SAKRIJEM! Sad dugujem pola miliona evra! Lazić progovorio o dugovima!

Estrada

IZLAZIO SAM SA TOLIKO PARA U DŽEPU DA NISAM ZNAO GDE DA IH SAKRIJEM! Sad dugujem pola miliona evra! Lazić progovorio o dugovima!

Podeli vest

Darko Lazić rođen je u Rumi, prvi razred je upisao u Brestaču, a onda se pre bombardovanja sa roditeljima i bratom preselio u Holandiju.

- Živeli smo tamo deset godina. Odrastao sam u Marumu, mestu pored Groningena. Holandski mi je kao maternji, a perfektno pričam nemački i engleski. Išao sam u školu sa decom iz Irana, Afrike, Turske... Prva devojka mi je bila iz Nigerije, crnkinja. Nosila je afro-kikice i bila je veoma lepa - priseća se Darko ranog detinjstva.

Šišao mušteriju, pa otišao u "Grand"

Lazići su se u Brestač vratili kada je Darko napunio 16 godina. Želeo je da pored pevanja ima još neki zanat, pa je upisao kurs za frizera, a paralelno je završio i školu za trgovca mešovite robe. Roditelji ga nisu terali da se dalje školuje jer su, kako kaže, znali da će završiti kafanski fakultet.

- Makazama odlično baratam. Toliko brzo sam se usavršio kao frizer da sam od gazdarice počeo da dobijam procenat iako sam bio na praksi.

Foto: HIT dodatak/informer

Na poslu je bio i onog dana kada je drug došao po njega i odveo ga na audiciju za "Zvezde Granda", koja mu je promenila život. Pre toga je pokušavao da prođe kasting čak osam puta, ali ga je Saša Popović svaki put odbijao i vraćao kući.

- Gde god da su po Srbiji organizovali audiciju, ja sam se prijavljivao. Osam puta nisam prošao. To mi je ubilo samopouzdanje! Video sam da prolaze oni koji pevaju lošije od mene. Padalo mi je na pamet da šansu dobijaju samo ljudi preko veze. Ja sam bio dete sa sela, nisam imao nikakva poznanstva. Želeo sam i dalje kafanu, ali sam planirao da odustanem od velike karijere. Jednog dana, dok sam šišao mušteriju, uleteo je moj rođak u salon i saopštio mi da moram da pođem sa njim. "Čekaj, bre, čoveče, imamo još pet sati do kraja radnog vremena", rekao sam mu, a on mi je odgovorio da me je gazdarica pustila.

Seli su u kola i zaputili su se put Šapca. Darko i dalje nije znao šta ga čeka, niti gde su pošli, a kada je stigao, bio je razočaran:

Foto: HIT dodatak/informer

- Kada sam shvatio da me je doveo na audiciju, nisam želeo da uđem. Ubedio me je, ali ja sam smoreno izašao pred žiri. Preko one stvari sam otpevao. Ali Popović je tada povikao: "Odmah uzmite autogram od njega, posle će biti kasno."

Devojke muvao slikom iz novina

Iako je direktor "Granda" na audiciji rekao da je fantastičan, mladi frizer i dalje nije verovao da će dobiti svoju šansu u velikoj produkcijskoj kući. Potvrda da je prošao dalje zatekla ga je na njivi dok je sa ocem spremao bostan za prodaju. Poverovao je da je ušao u takmičenje tek kada je video svoju fotografiju u novinama:

- Dva dana posle audicije sa drugarima sam otišao na more. Kada mi je fotografija izašla u novinama, bili smo u šoku. Sa tom mojom fotografijom u novinama bili smo bogovi na moru. Gde god ne možemo da uđemo, samo pokažemo sliku i puštaju nas svuda, dobijali smo piće za džabe, devojke sam muvao slikom iz novina.

Foto: HIT dodatak/informer

U finalu mislio na hranu

U svoju pobedu nije verovao do samog kraja, čak ni kada su samo on i Milan Topalović ostali na sceni. Dok je Topalko verovatno razmišljao o prvom mestu, Darku je na bini u beogradskoj Areni bila u glavi samo hrana:

- Klecala su mi kolena, prevrtao mi se želudac, ali ne od treme, nego od gladi. Ceo dan nisam jeo da bih mogao da zakopčam košulju. Posle pobede svi su bili u ludilu oko mene, a meni je u glavi bila samo hrana: hamburger, čizburger, big mek, pavlaka-majonez sos... Kum me je vozio ka Brestaču, gde su za mene napravili doček. Uzbuđeno je u kolima vikao: "Pobedio si, pobedio si", a ja sam mu rekao: "Vozi me, bre, u Mek da jedem. Pusti me pobede, slavićemo sutra." Odrao sam se u Meku od hrane.

Ponela ga slava

Pobedio je i osetio sve čari novostečene slave: dobio je stan, putovanje na Kubu, mnogo svirki i dobar honorar. Žene su ga želele, svi su hteli da se druže sa njim.

- Slava mi je udarila u glavu, ne stidim se to da priznam. Nije prirodno da zaradiš ogromne pare, budeš ekstremno popularan i da ostaneš isti. Ko kaže da ga slava nije ponela, laže.
Kao i svakog osamnaestogodišnjaka i Darka je najviše "poneo" novac. Putovao je iz zemlje u zemlju, držao je u rukama pare o kojima je do tada mogao samo da sanja:

- Kupio sam sebi auto, imao sam stan... Izlazio sam svake večeri: "Teatro", "Mistik", "Kolektiv"... Glavni separe je morao da bude moj i uvek je bio pun! Dođem posle uspešnog vikenda sa džepovima punim para, ne znam gde da ih sakrijem... A mojima kažem da je tezga loše prošla. Tata me pita: "Pa kako, sine, tako malo." Ja mu kažem: "Ne pitaj, pesma je loše prošla", a ono hitčina. Znao je da ga lažem, ali sam ga ubeđivao da je pesma popularna samo u Srbiji.

Foto: Public

Da je tada štedeo, kaže, do danas bi bio milioner. Ipak, tvrdi da se ne kaje ni zbog čega:

- Da sam pre deset godina razmišljao kao danas, imao bih mnogo para, uložio bih u neki posao. Da sam bar čuvao, napravio bih pet svojih zgrada sa po 50 stanova.

Dugujem pola miliona evra

Darko priznaje da ima velike dugove, ali tvrdi da oni nisu posledica kockanja:

- Ne volim kocku, ušao sam u kockarnicu samo u Las Vegasu. Tada sam pukao 100 evra. Na sve moje muke, samo mi kocka fali. Istina je da dugujem 500.000 evra i radim na tome da ih vratim. Veći deo zarade od pevanja ide u štek za vraćanje.

SVAKE SREDE EKSKLUZIVNE PRIČE ČITAJTE U HIT INFORMERU!

Foto: Informer




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija