• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.06.2020

18:50

OBJAVILA PREPISKU SA POZNATIM SPORTISTOM, pomenula i AJFONKU: "Hej draga, hoćeš u CG, plaćam 20.000 EVRA? Sve smo IZ*EBALI IZ PAROVA, samo si ti ostala..." DO DETALJA OPISALA KAKO SVET PROSTITUCIJE FUNKCIONIŠE!

Estrada

OBJAVILA PREPISKU SA POZNATIM SPORTISTOM, pomenula i AJFONKU: "Hej draga, hoćeš u CG, plaćam 20.000 EVRA? Sve smo IZ*EBALI IZ PAROVA, samo si ti ostala..." DO DETALJA OPISALA KAKO SVET PROSTITUCIJE FUNKCIONIŠE!

Podeli vest

Svi detalji "elitne" prostitucije...

Poznata starleta i hrvatska voditeljka Ava Karabatić odlučila je da na svom blogu objavi šokantnu prepisku u kojoj je učestvovala, kako bi dočarala kako svet prostitucije funkcioniše.

PODZEMLJE UZDRMANO HAPŠENJEM TIJANE AJFON! Panika među "elitnim" devojkama, ZASTUPLJEN NOVI TREND!

 

TIJANA AJFON PREBAČENA U DRUGI ZATVOR! Starleta uložila ŽALBU na odluku Suda!

Ona je do detalja objasnila šta se radi u Hrvatskoj, ali i u Srbiji, a progovorila je i o najsvežnijem skandalu Tijane Ajfon, sa kojom je bila izuzetno bliska.

- Šest meseci sam živela sa Tijanom u rijaliti programu, cura je simpatična i koliko znam ne prate je skandali. Ne mogu ništa više da napišem o njoj jer se ne dužimo privatno, ono što je sigurno je da zna da napravi dobar šou - napisala je Ava.

Foto: printscreen/instagram/ava_karabatic_official

Ona je otkrila i da je već pokušala da objavi sve informacije koje ima, ali je zbog toga dobila pretnje. 

Do detalja je objasnila kako izgledaju žurke na kojima se pojavljuju elitne prostitutke i priznala da je često stavljaju u isti koš sa njima, zbog interesantnih fotografija koje objavljuje na svom Instagram profilu.

U svom blogu starleta je prikazala i printscreen prepiske sa jednom poznatom muškom osobom, gde se jasno može videti da je on želeo da joj plati za se*sualne usluge, što je Ava odbila.

Sve o tome kao i provokativne fotografije možete pogledati KLIKOM OVDE.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija