• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

05.06.2020

21:30

OVO NIKO NIJE ZNAO! Ana Nikolić progovorila o POZNANSTVU SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM, a onda ZAPREPASTILA sve rečima o Veljkovom sinu ŽELJKU!

Estrada

OVO NIKO NIJE ZNAO! Ana Nikolić progovorila o POZNANSTVU SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM, a onda ZAPREPASTILA sve rečima o Veljkovom sinu ŽELJKU!

Podeli vest

Pevačica je uputila najlepše želje porodici Ražnatović.

Ana Nikolić nastupala je u jednom prestoničkom klubu, a tom prilikom je novinarima otkrila detalje o Novaku Đokoviću i njegovoj porodici, te je potom spomenula i prinovu u familiji folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

TOŠIĆU ISPALA G*ZA! Usred restorana u Beogradu doživeo PEH! Nagnuo se da PLATI, pantalone se SPUSTILE! Videlo se i više nego što TREBA (FOTO)

- Novak je na mom nastupu? Stvarno? Lepo. On i ja se znamo jako dugo, još od kad smo bili mali, njegovu porodicu znam od detinjstva. Sećam se, on je tad bio klinac... Dobro, on je mlađi od mene, al' je tad baš bio klinac, pre nego što je postao ovo što je postao, i pre nego što sam ja postala ovo što sam postala - kazala je, između ostalog, Ana.

Foto: TV Pink printscreen

Pevačica se potom osvrnula i na to što je Ceca postala baka, pa joj uputila čestitke.

- Čula sam da je Ceca postala baka, čestitala sam joj, posle ću verovatno kod nje! (smeh) Želim im sve najbolje - rekla je Nikolićeva, pa su je upitali da li se pojavio neki poseban muškarac kod nje.

NIKAD NE BIH MOGLA DA BUDEM SAMOHRANA MAJKA! Zorannah iznenadila izjavom o majčinstvu

 

Foto: informer.rs

- Nije se još rodio takav. Evo, možda Veljkov sin. (smeh) Pa, za jedno 23, 24 godine, taman za mene - rekla je Nikolićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija