• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.D.

10.06.2020

18:02

"IMAM VISOKU TEMPERATURU, SAV SAM MALAKSAO!" Nakon saznanja da je ZARAŽEN KORONOM, oglasio se Cecin PRIJATELJ i frizer - bio je blizak sa NJOM! Evo kako je sve KRENULO!

Estrada

"IMAM VISOKU TEMPERATURU, SAV SAM MALAKSAO!" Nakon saznanja da je ZARAŽEN KORONOM, oglasio se Cecin PRIJATELJ i frizer - bio je blizak sa NJOM! Evo kako je sve KRENULO!

Podeli vest

Poznati frizer oglasio se nakon saopštenja da je pozitivan na Covid-19

Cecin frizer Stevan Radivojević saopštio je da je zaražen koronavirusom.

Danas je potvrđeno da i Svetlana i Veljko Ražnatović imaju koronu, a poznati frizer nam je otkrio kakve simptome je imao.

CECA POTVRDILA DA SU ONA I VELJKO ZARAŽENI KORONAVIRUSOM! Ražnatovićka se OGLASILA - evo kako se osećaju!

- Zdravstveni radnici su mi mnogo pomogli. Proveo sam jedan dan na Infektivnoj klinici. Stigao sam kući i sada sam u kućnoj izolaciji gde ću provesti još 10 dana i onda radim drugi test. Ukoliko on bude negativan ja za 4 dana mogu da izađem iz kuće - priča Steva za Informer i dodaje...

- Moje stanje sada je stabilno ali imam temperaturu i sav sam malaksao. Izmerio sam upravo, trenutno imam 38.2 i apelujem na sve ljude koji su bili sa mnom u kontaktu da se testiraju. Smatram da je moja odgovornost da ne krijem da imam koronu i apelujem na sve ljude da se paze i nose maske i rukavice gde god da idu - priča Radivojević.

BOGDANA I BEBA RADILI TEST NA KORONU! Posle saznanja da su Ceca i Veljko ZARAŽENI - stigli rezultati ŽELJKA I RAŽNATOVIĆKE!

Poznati frizer rekao je da ne zna ko ga je zarazio, ali zna da je i sama Ceca apelovala na sve da se testiraju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Radivojevic (@stevansrules) on Apr 23, 2020 at 12:43pm PDT

 

Ona je apelovala na sve goste koji su bili kod nje da se testiraju. Ne znam ko me je zarazio. Žao mi je što sam išao kod Mije na rođendan i nadam se da nikog nisam tamo zarazio. Ja tada zaista nisam znao da imam koronu, nisam ni posumnjao da bi ja to ikada mogao da dobijem. Na rođendanu sam sedeo sa Marinom Visković i tada sam njoj rekao da mi se sve muti pred očima i da mi je loše. Kada sam došao kući krenula je temperatura i malaksalost tako je sve i krenulo - ispričao nam je frizer Stevan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija