• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

24.06.2020

23:30

BIO JE NAMENJEN CECI, ali ga je ipak otpevala ONA! Jedan od NAJVEĆIH, DOMAĆIH HITOVA krije POTRESNU PRIČU - tekst pesme napisala je DEVOJKA NA SAMRTI (VIDEO)

Estrada

BIO JE NAMENJEN CECI, ali ga je ipak otpevala ONA! Jedan od NAJVEĆIH, DOMAĆIH HITOVA krije POTRESNU PRIČU - tekst pesme napisala je DEVOJKA NA SAMRTI (VIDEO)

Podeli vest

Mnogi za to ne znaju!

Pevačica Indira Radić na sceni je skoro tri decenije i za to vreme otpevala je veliki broj hitova, ali se pokazalo da njena publika najviše vole pesmu "Zmaj", koju je objavila 2003. godine.

Ipak, malo ko zna tajnu ovog vanvremenskog hita i priču o tome kako su nastale reči u kojima se mnogi pronalaze.

Foto: facebook

Naime, dečko i devojka iz pesme sreli su se i zavoleli u srednjoj školi, a nakon deset godina zabavljanja zakazali su svadbu. Ali zaljubljena devojka tada saznaje da ima rak pankreasa u poodmakloj fazi. Venčanje je otkazano, a ona je dečku, dok je bila u bolnici, napisala pismo u kojem je bio tekst ove pesme. Iako ga je zamolila da ga pročita tek kada ona umre, on se napio i iste večeri otvorio pismo. Ujutru kada je došao u bolnicu, ona je umrla.

Dečko je čuvao pismo 15 godina, nakon čega je rešio da ga proda Marini Tucaković. Marina je prvo nameravala da ovaj tekst proda Svetlani Ceci Ražnatović, ali ga je na kraju kupila Indira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nislija

pre 3 godine

Evo cece,sigurno jedan dan nije bila u novinama jase vec zabrino da nedaj boze nesto nije u redu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija