• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

25.06.2020

14:43

(VIDEO/FOTO) ŠOK! KATARINA GRUJIĆ UGROZILA SOPSTVENI ŽIVOT NA SNIMANJU SPOTA! Plamen baklje joj je zahvatio ruku! Završila sa OPEKOTINAMA!

Estrada

(VIDEO/FOTO) ŠOK! KATARINA GRUJIĆ UGROZILA SOPSTVENI ŽIVOT NA SNIMANJU SPOTA! Plamen baklje joj je zahvatio ruku! Završila sa OPEKOTINAMA!

Podeli vest

Želela je da sve bude perfektno, a onda se desio peh!

Pevačica Katarina Grujić je, nakon ukidanja vanrednog stanja, vredno radila na novim pesmama koje će pokloniti svojoj vernoj publici, a jedna od njih napokon je ugledala svetlost dana. U pitanju je numera pod nazivom "Neću da se muvam", za koju je Katarina snimila i visokobudžetni spot, a koji je uvertira u njen novi album koji će uskoro objaviti. Koliko je Katarina profesionalac govori i činjenica da je, zbog spota, završila sa opekotinama na ruci!

Foto: Promo

Naime, Katarina je, kao i uvek do sada, želela da njenu pesmu prati jedinstveni video zapis u režiji poznatog fotografa i reditelja Miomira Milića, te je u ovom spotu korišćena velika pirotehnika. U jednom trenutku, plamen baklje je zakačio njenu ruku, te je pevačica zadobila opekotine, koje su odmah sanirane na jednoj privatnoj klinici.

Foto: Promo

- U jednom trenutku, dok je trajalo snimanje, ja sam samo osetila neverovatnu vrelinu i čula kako neko iz ekipe viče "Pazi!" i tada sam videla da mi je plamen baklje uhvatio deo garderobe! Srećom, brzo smo svi odreagovali, odmah sam otišla na klinku da se to sanira, tako da imam lakše opekotine koje sada mažem melemom, tako da neće ostati ožiljak. Svakako, radujem se što smo snimanje spota uspešno priveli kraju jer verujem da će ova pesma postati pravi letnji hit za sve one koji ovog leta žele da uživaju u slobodi. Dragi moji, moja poruka za ovo leto je jasna: Neću da se muvam, samo bih da pijem! Za sve one koji vole slobodu, žurke, sunce, koktele... Ili se možda plaše korone (smeh) Uživajte! - poručila je Katarina. 

A kako ovaj spot izgleda i pesma zvuči, možete pogledati u nastavku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija