• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Magazin novosti

27.06.2020

23:15 >> 22:54

NIKO NIJE IMAO OVAKVU LJUBAVNU PRIČU! Bajaga je u braku sa SUPRUGOM 31 GODINU, a evo kroz šta su sve prošli!

Estrada

NIKO NIJE IMAO OVAKVU LJUBAVNU PRIČU! Bajaga je u braku sa SUPRUGOM 31 GODINU, a evo kroz šta su sve prošli!

Podeli vest

Ovo je prava ljubav.

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga i njegova supruga Emilija su u braku 31 godinu, a pre toga su živeli zajedno sedam godina. Prvi put ju je video autobusu i odmah mu se dopala. Međutim, kada ju je upitao da izađu usledio je odgovor koji i dan danas pamti.

POČIVAJ U MIRU! Duško Tošić se OPROSTIO od NJEGA - Bio je VRLO BITAN u njegovom životu! VELIKA TUGA!

 

 

- Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o'ladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko meseci smo profurali - istakao je muzičar svojevremeno. 

 

- Meni je to bilo kao da me odbila, jer ne znam ko ne izlazi nedeljom - rekao je Bajaga u svojoj ispovesti.

ZARAZILO SE POLA ESTRADE, ALI ĆUTE! Kija otkrila TAJNE PEVAČA, ovo će sve ostaviti u ŠOKU!

Venčali su se 1989, sledeće godine su dobili sina Marka, a osam godina kasnije i ćerku Anđelu.

Emiliji je posvetio sve svoje ljubavne pesme. Njihova veza nikada nije bila u iskušenju, ali svestan je da njegovoj supruzi nije bilo lako.

Foto: instagram/bajagaiinstruktori

- O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnela, posebno tih prvih godina naše veze koje su bile najluđe. Nismo mogli ići na letovanje negde gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bi bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sedeli i gledali u nas - ispričao je roker.

Ni deci nije bilo lako da odrastaju uz poznatog oca. Bajaga tvrdi da je imati slavnog roditelja privilegija, naročito kada se organizuju veliki koncerti.

- Tad sam nervozniji, a to se onda prenosi i na njih. Mnogi im prijatelji iz škole traže karte za koncert, pa onda oni kod kuće žickaju od mene, a tih dana mi nije ni do čega - rekao je Bajaga. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

“Moj život se vratio!!! Nakon 14 godina raspadnutog braka, suprug je ostavio mene i naše dvije blizanke. Osjećao sam da mi se život bliži kraju, skoro sam počinio samoubojstvo, bio sam u emocionalnom padu jako dugo. ali zahvaljujući bacaču uroka po imenu dr. Apata kojeg sam upoznao jednog vjernog dana na internetu dok sam pretražovao internet tražeći dobrog bacača uroka koji bi mogao riješiti moje probleme, naišao sam na mnogo svjedočanstava o ovom bacaču uroka. Neki su svjedočili da im je vratio bivšu ljubav, neki su svjedočili da je obnovio maternicu, izliječio herpes i druge bolesti, neki su svjedočili da je magično mogao zaustaviti razvod itd. Naišao sam i na jedno posebno svjedočanstvo, radilo se o ženi imenom Sonia, svjedočila je o tome kako je dr. Apata vratila njezinog bivšeg ljubavnika u manje od 7 dana i poništila učinak raka njihovih sinčića, a na kraju svjedočenja dr. APATA email adresa je pala. Nakon što sam sve ovo pročitao, odlučio sam pokušati s Dr. Apatom. Kontaktirao sam ga putem e-pošte i objasnio mu svoj problem. I za samo 3 dana muž mi se vratio i riješili smo probleme i još smo sretniji nego prije. Dr. Apata je stvarno talentiran čovjek i neću ga prestati objavljivati ​​jer on je prekrasan čovjek ... Ako imate problem i tražite pravog i istinskog bacača uroka koji će riješiti sve vaše probleme. Pokušajte s dr. Apatom bilo kada, on bi mogao biti odgovor na vaše probleme. Ovdje je njegov kontakt {drapata4@gmail.com} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. Apata.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija