• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs, Informer.rs

29.06.2020

14:37

ESTRADA U PANICI! MINA KOSTIĆ TESTIRANA NA KORONAVIRUS, evo kakvi su REZULTATI i kako se OSEĆA!

Estrada

ESTRADA U PANICI! MINA KOSTIĆ TESTIRANA NA KORONAVIRUS, evo kakvi su REZULTATI i kako se OSEĆA!

Podeli vest

Svi se nadaju da će se ovo brzo okončati.

Nekoliko meseci unazad koronavirus hara celim regionom i ostavlja veliki pečat. Na estradi vlada prava panika jer su mnogi pripadnici džet seta testirani pozitivni na covid 19. Jedna od njih je i pevačica Mina Kostić.

JANJUŠ POLJUBIO MAJU, PRED SVIMA! Do sada NEVIĐENA SCENA - u USTA, zvanično! Njegova žena ovo NEĆE IZDRŽATI! (FOTO)

Foto: printscreen instagram/minakostic_official

Mina se nije neko vreme pojavljivala u javnosti, a sada je otkrila da se testirala na koronavirus.

- Kontrolisala sam se još pre mesec dana. Osećam se odlično. Nadam se da će sve ovo brzo proći i da će svi ljudi, ne samo estrada, moći uskoro ponovo normalno da rade. Ne gledam ja samo sebe, meni je bitna i tuđa sreća - rekla je pevačica.

9 GODINA NISAM BILA SA MUŠKARCEM! Milica Pavlović ŠOKIRALA PRIZNANJEM - o njenom emotivnom životu se DUGO PRIČA, sada otkrila kakav tip je PRIVLAČI!

Foto: printscreen instagram/minakostic_official

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija