• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

01.07.2020

23:40

PRAVE BEBU U NOVOM STANU! Poznati reper i lepa novinarka RADE NA POTOMSTVU - Vuk i Olja uživaju u LUKSUZNOM PENTHAUSU U CENTRU BEOGRADA! (FOTO)

Estrada

PRAVE BEBU U NOVOM STANU! Poznati reper i lepa novinarka RADE NA POTOMSTVU - Vuk i Olja uživaju u LUKSUZNOM PENTHAUSU U CENTRU BEOGRADA! (FOTO)

Podeli vest

Vuk Mob i Olja Konatar uselili se u luksuzni penthaus u centru Beograda i bacili se na posao!

Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar toliko se vole da su već počeli da prave bebu u svom novom stanu u centru Beograda. Poznatog repera i lepu novinarku pratili smo u stopu, a oni su se potrudili da nam tog dana otežaju posao.

EKSKLUZIVNE FOTKE - STANIJA KUPILA NJIVU! Planira da započne NOVI BIZNIS - pokazala nam je gde će SADA ŽIVETI! Ide VAN BEOGRADA (FOTO)

Malo smo se raspitali kod komšiluka i otkrili da Vuk na poslednjem spratu ima luksuzni penthaus od 150 kvadrata sa ogromnom terasom! Kakav sad stan u centru, zar reper ono beše nema luksuznu vilu u Žarkovu? Ima, ali u poslednje vreme više vremena provodi u stanu sa svojom lepšom polovinom.

(VIDEO) OVO SU SVI ČEKALI! Luna je NAPUSTILA Zadrugu, a evo šta je Miljković sad imao da kaže za Jelenu Pešić!
 

Zato smo se namontirali preko puta zgrade i strpljivo čekali... Četiri sata! Toliko smo čamili čekajući golupčiće da izađu na terasu. I konačno su se pojavili. Olja je pila kafu, a Vuk nije časio časa, pa ju je sve vreme ljubio po vratu. I njoj se ova ljubavna igra očigledno dopala, pa je ostavila šoljicu i sa verenikom ušla u stan. Možemo samo da pretpostavimo šta se onda unutra dešavalo... Naše je samo da konstatujemo da zaljubljenog para duže od dva sata nije bilo nigde na vidiku.

Foto: printscreen instagram iamvukmob


Taman kada smo hteli da dignemo ruke od ovog paparaca i krenemo kući, Vuk i Olja su izašli iz zgrade. On je sa kesama u rukama i zaštitom na licu bio potpuno neprepoznatljiv. Uverili smo se da reper poštuje sve mere opreza zbog pandemije koronavirusa, pa se trudi da masku ne skida sa lica.
 

Očevidac


- Mnogo su slatki, stalno se srećemo u ulazu i uvek se ljubazno jave. Nisam primetila da se svađaju, ali ih zato redovno čujem kada se ljube i vole. Mladi su, tako i treba! Pre neki dan sam ih pitala "Kada će beba?", samo su se nasmejali i rekli: "Radimo na tome..." - rekla je komšinica koja živi na spratu ispod penthausa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija