• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2020

13:26

ACA LUKAS OSUDIO NEREDE U BEOGRADU: Ne izazivajte sudbinu, dovoljno smo bili NEODGOVORNI...

Estrada

ACA LUKAS OSUDIO NEREDE U BEOGRADU: Ne izazivajte sudbinu, dovoljno smo bili NEODGOVORNI...

Podeli vest

Pevač Aca Luks osudio je nemire u Beogradu. Folker je na Instagramu objavio post u kojem je javno izneo svoj stav o trenutnoj situaciji i paljenju automobila, okršaja sa policijom i nasilničkog upada u skupštinu Srbije.

- Ne slušajte belosvetske protuve i hohštaplere, kojima je samo stalo do vaših para. Ne izazivajte sudbinu, dovoljno smo bili neodgovorni, zato nam se i dešava ovo. Ne slušajte idiote, koji vas huškaju da lomite naš grad, koji je našim znojem i radom svih nas sada metropola kakva nikada nije bila. Dozovite se pameti. Guraju nas u ponor oni koji nisu mogli na izborima da vam sednu na kičmu, baš onako kako su svima nama godinama sedeli. Pa, sada hoće na silu, zloupotrebljavajući opšti strah od bolesti da iskoriste i pokupe kakav smrdljivi politički poen. Ko god organizovao ovo sram da ga bude - napisao je Lukas na Insagramu

(FOTO) NEVEROVATNO! Ceca objavila fotku sa sestrom Lidijom iz MLAĐIH DANA, a svi su gledali SAMO OVO!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija