• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

14.07.2020

09:12

SVI DETALJI KRŠTENJA MALOG ŽELJKA! Ceca je o svemu vodila RAČUNA - za unuka spremila POSEBAN POKLON!

Estrada

SVI DETALJI KRŠTENJA MALOG ŽELJKA! Ceca je o svemu vodila RAČUNA - za unuka spremila POSEBAN POKLON!

Podeli vest

Zbog trenutne situacije koja vlada u celom svetu, porodice nisu želele da prave ovaj događaj sa velikim brojem.

Najmlađi član porodice Ražntović, Željko kršten je u nedelju u kripti Hrama Svetog Save, na istom mestu gde su se 24. novembra prošle godine venčali njegovi roditelji Bogdana i Veljko.

Foto: printscreen instagram/veljkoraznatovic

NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA! Baka Ceca PONOSNA NA SVOG UNUKA - dala mu blagoslov, ove reči će vas RAZNEŽITI! (FOTO)

U strogoj tajnosti članovi porodice Ražnatović i Rodić organizovali su krštenje, a jednomesečnog Željka krstio je patrijarhov vikar, episkop remezijanski Stefan Šarić.

- Zbog trenutne situacije koja vlada u celom svetu, porodice nisu želele da prave ovaj događaj sa velikim brojem ljudi te su odlučili da se na samoj ceremoniji, kao i kasnije u restoranu, nađu samo najuži članovi porodice. Smatrali su da je tako najbolje, a sve detalje su do poslednjeg trenutka čuvali u strogoj tajnosti. Po želji članova porodice, krštenje je obavljeno na crkveni praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu koji se slave u mnogim gradovima u Srbiji. U popodnevnim časovima članovi porodica Rodić i Ražnatović pristigli su u Hram Svetog Save, gde je obavljen sam čin krštenja. Veoma emotivno je bilo za obe porodice, pogotovo što je nakon rođenja ovo prvi događaj u životu budućeg naslednika koji slave. Emocije u crkvi nisu krile Ceca i Anastasija, kao ni Bogdanina majka Danijela koja je pomno pratila sve što se dešava. Kum na krštenju bio je višegodišnji prijatelj Željkovog oca Veljka, Nikola Vavić. Ceca je vodila računa o svakom detalju, te je za Željka spremila mali smoking u kome je dečak kršten, a beba je sve vreme krštenja bila mirna, te ni u jednom trenutku nije zaplakala - priča izvor koji je do detalja upućen u celu priču, i dodaje:

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

- Nakon toga su se zaputili u jedan poznati beogradski restoran, gde su u odvojenom delu restorana proslavili krštenje. U porodičnoj atmosferi Ražnatovići i Rodići su pričali o temama iz svakodnevnog života, ali se i prisećali perioda kada su Veljko i Anastasija bili mali. Tako je Ceca pričala koliko je Veljko znao da bude nestašan kao mali, dok je Anastasija oduvek slušala šta joj se govori. O Željku su sve vreme vodile računa ponosne tetke Anastasija, Bojana i Nataša, kao i Ceca i Danijela. Nakon nekoliko sati, Bogdana i Veljko zajedno sa sinom uputili su se u Titel, gde žive poslednjih nekoliko meseci - objašnjava izvor sa lica mesta. Povodom krštenja, na društvenim mrežama oglasila se Svetlana Ražnatović, koja je napisala:

TATA I SIN! Ponosna baka objavila fotku VELJKA I UNUKA ŽELJKA, neverovatna sličnost - OBRAZI, NOS, MA SVE!

 

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

- Naš mali i voljeni Željko! Srećno krštenje! Uvek da si nam srećan, zdrav, voljen, uspešan, da porasteš u čoveka plemenitog srca na kog ćemo biti ponosni! - poručila je Ceca.

Sudeći po fotografijama, Bogdana je za ovu priliku odabrala belo odelo, dok je Anastasija ponela slično, samo u roze nijansi.

CECA PRVI PUT PROGOVORILA O ROMANI NAKON HAPŠENJA! Evo da li je TAČNO da je otac njenog uhapšenog dečka Arkanu PRAVIO NAKIT!

 

Anastasija: Ovaj dan ću pamtiti čitavog života

Ponosna tetka Anastasija Ražnatović posebnom porukom opisala je kolike je emocije vežu za bratanca i video-klipom na kojem se vidi kako u naručju drži Željka poslala sledeću poruku:

- Srce moje najdraže. Dušo moje duše. Srećno nam tvoje krštenje. Bog zna koliko sam te zavolela čim sam saznala da nam dolaziš na svet, a još više kad sam te prvi put ugledala. Ovaj dan je za mene veliki dan, jedan koji ću pamtiti čitav život. Nemam svoju decu, ali veruj mi da te osećam i gledam baš kao da sam te rodila. Ljubav koju osećam kada te pogledam u te tvoje nevine pametne okice je nemerljiva. Znam da ću se ponositi tobom i da ćeš biti momčina kakve nema! Volim te, najlepše moje više od života! - glasila je poruka mlade pevačice.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Zar moramo pored svih problema gledati ove ljude?..zašto ste sadisti?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija