• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2020

12:47

ISTINA JE, IMAM KORONU! Pevač radio test i POZITIVAN JE - skener pokazao da ima PROMENE, ZADRŽAN U BOLNICI (VIDEO)

Estrada

ISTINA JE, IMAM KORONU! Pevač radio test i POZITIVAN JE - skener pokazao da ima PROMENE, ZADRŽAN U BOLNICI (VIDEO)

Podeli vest

Imao je temperaturu, ali se dobro oseća

Pevač Era Ojdanić zaražen je koronavirusom i trenutno leži u beogradskoj bolnici "Dragiša Mišović". Nakon što je dane provodio u bolnici zabrinut za zeta i sina, takođe zaražene koronom, na kraju je i folker završio u bolničkoj poestelji, sa pretpostavkom da je dobio virus od sina.

SNIMAK ERE OJDANIĆA IZ BOLNICE! Zaražen koronavirusom - pravi FEŠTU U SOBI! Doktorka mu VEZUJE PANTALONE, on peva DA SAM PAUK (VIDEO)

- Istina je da imam koronu, ali se osećam odlično. Nekoliko dana sam imao temperaturu 37-38, pa sam odlučio da uradim test. Pokazao je da sam pozitivan, ali nemam nikakve bolove, ne kašljem, ne kijam. Uradio sam rendgen pluća i sve je u redu. Skener je pokazao da imam neke promene, pa su me zato zadržali u bolnici, kako bi pratili moje zdravstveno stanje - ispričao je on.

Folker je i dalje zabrinut za sina Dragutina, koji već dve nedelje leži u istoj bolnici.

- Pravili smo, 17. juna, punoletstvo u mom motelu. Jedan gost je bio zaražen i on je sigurno preneo mom sinu, pa on meni. Nadam se da će sve biti u redu. Ovo što se dešava oko nas je strašno. Koliko god da se pazimo, ne možemo biti sigurni da se nećemo zaraziti. Čuvajte se, ljudi! - poručio je on.

UMRLI SU OD KORONE! Pevač SKRHAN BOLOM, ESTRADA U SUZAMA: "Ljut sam i BESAN, PATIM! Više nikad neće biti tu!"

A za slučaj da, ne daj Bože, nešto krene po zlu, Era je rešio da ostavi oproštajnu poruku.

- Voleo bih, da pošaljem važnu poruku. Ako mi se nešto dogodi, molim hiljade žena da ne seku vene za mnom - rekao je Era, u svom šaljivom maniru, a presmešni snimak iz bolnice pogledajte ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59