• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.07.2020

19:47

ŽIVOT JOJ JE VISIO O KONCU ZBOG OPERACIJE, a Indi je spremna na još jednu, ŠOKIRAĆETE se kada čujete o čemu je reč!

Estrada

ŽIVOT JOJ JE VISIO O KONCU ZBOG OPERACIJE, a Indi je spremna na još jednu, ŠOKIRAĆETE se kada čujete o čemu je reč!

Podeli vest

Nije zadovoljna svojim izgledom.

Voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković želela je da čuje mišljenje pevačice Indire Aradinović Indi zbog čega su devojke opterećene svojim izgledom. Podsetimo, Indi je umalo izgubila život zbog toga što je želela da izgubi kilograme operacijom želuca.

ZILHA ZADAJE UDARAC, EDU ĆE KRENUTI SUZE KAD VIDI OVO! Fetićeva supruga objavila fotografiju zbog koje će mu SRCE ISKOČITI!

Foto: TV Pink printscreen

- Nametljivost je pitanje zašto su jako mlade devojke opterećene (fizičkim izgledom). Jako se brzo živi, jako je nametnuto. Jako je bitno da imaš i te grudi i tu zadnjicu... Počevši od te Kim Kardašijan, koja to diktira - istakla je Indi.

Kažu da svaka žena koja odluči da ode "pod nož" sigurno ima neki rez na srcu ili na duši, pa je odlučila da to leči. Kada si ti odlučila da se podvrgneš operaciji, da na taj način izgubiš kilograme, šta ti je prolazilo kroz glavu? - pitala je Sanja Indiru.

OBEĆAO MI JE DA ĆE DA SE RAZVEDE! Maja od SRAMOTE NE ZNA GDE UDARA, rešila da RASKRINKA Janjuša, pa priznala da li ulazi u "Zadrugu 4"

- Kada bih ti rekla da planiram opet da se podvrgnem, ti bi pala u nesvest. Kao i moja mama i svi što gledaju. Planiram za godinu dana da idem na još jednu, jer sam nezadovoljna svojom zadnjicom. Nestala je. Kada sam izgubila kilograme, ona je nestala. Ja bih da to istaknem, Bože zdravlja - otkrila je pevačica, pa dodala:

Foto: instagram/indy_ara_indira

- Imala sam taj višak kilograma, bila nesrećna, osećala se kao da taj višak ne pripada meni. Ta potreba da ta jedem, to je hronično, ta neuzvraćena ljubav. Sindrom HNLJ, hronično neuzvraćena ljubav. A sad gubim i zadnjicu, gubim i grudi, a navikla sam da ih imam - istakla je Indi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija