• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fokusekspress

23.07.2020

20:37

UDOVICA EKREMA JEVRIĆA ulazi u ZADRUGU? Igbala se OGLASILA! Još uvek nije PREŽALILA NJEGOVU SMRT, a ovo je NEGIRALA!

Estrada

UDOVICA EKREMA JEVRIĆA ulazi u ZADRUGU? Igbala se OGLASILA! Još uvek nije PREŽALILA NJEGOVU SMRT, a ovo je NEGIRALA!

Podeli vest

Pisalo se i da snima pesmu!

Ekrem Jevrić preminuo je iznenada u martu 2016. godine, a iza sebe je ostavio suprugu Igbalu Jevrić i četvoro dece.

''DAVIO BIH SE U TVOJIM S*SAMA'' Stanija ČASTILA MUŠKE PRATIOCE - Bikini joj OLABAVIO, pustila IH da PLUTAJU! (FOTO)

Foto: youtube/Alen Kolenovic

 

Nakon ove tužne vesti ubrzo su se pročule glasine da njegova udovica sprema pesmu, te da uskoro postaje pevačica. Međutim, ona je to demantovala.

VAŽNO! Čelnici PINKA SE OGLASILI - Tiče se Zadruge 4, PREVARANTI UZIMAJU PARE - Najavili TUŽBE!

"Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro dece kojima sad moram da budem i otac i majka. Ja nisam pevačica, nisam htela da uđem u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili veliki novac", rekla je Igbala svojevremeno i dodala:

Foto: printscreen/tvpink

"Mnogi ljudi su poverovali da je to istina da ja želim u rijaliti i da postanem pevačica. Ranije sam dok je Ekrem bio živ ćutala dok su nam izmišljali razne laži... Ima li ko da mene i moju decu zaštiti. Zbog čega mi udaraju na obraz da ja nakon Ekremove smrti snimam pesme i idem u rijalitije. Mene u životu, otkako je Ekrem umro, održavaju moja deca. Mi svakodnevno plačemo i nije nam do pesme. Ekremova smrt nas je zatekla i još se nismo povratili. Imao je samo 55 godina."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija