• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

05.08.2020

22:33

EVO KAKO JE ĐOLE ĐOGANI SA 12 GODINA ZARADIO PRVI DŽEPARAC! Pevač otkrio detalje iz DETINJSTVA koje niko nije ZNAO!

Estrada

EVO KAKO JE ĐOLE ĐOGANI SA 12 GODINA ZARADIO PRVI DŽEPARAC! Pevač otkrio detalje iz DETINJSTVA koje niko nije ZNAO!

Podeli vest

Nikad iskreniji!

Popularni pevač Đole Đogani prisetio se prvog novca koji je sam zaradio još kao dete.

Foto: printscreen/tvpink

ANABELA PROGOVORILA O ODNOSU SA LUNOM! "Ne poznajem je i nemam želju da se čujem sa njom" Evo šta je rekla o ZADRUZI 4!

- Prvi džeparac sam zaradio sa 12 godina. Moji drugari i ja svakog dana na letnjem raspustu išli smo na Cvetkovu pijacu koja je bila ukrašena raznim zelenilom na sve strane voće i povrće raznih boja. A mi klinci smo imali svoj omiljeni kutak u debelom hladu gde smo čekali kamione sa lubenicama i čim bi stigao, mi bismo potrčali i nudili se da pomognemo u istovaru lubenica. Seljaci u to vreme uglavnom iz Opova, to je bilo najpoznatije mesto za najbolje lubenice, oni bi nas rasporedili i tako ruka do ruke odradili istovar. Uvek ljubazni seljaci za to su nas nagrađivali po jednom lubenicom, a mi onda tu lubenicu prodamo i tako zaradimo sebi za džeparac. Nekoliko istovara i zaradimo pare, a onda smo išli na bazen Olimp koji je tada bio jako popularan. Za ostatak para sam kupovao uglavnom nešto sto je mami bilo potrebno za kuću - rekao je Đole Đogani.

Denser je dodao i da je to bilo drugačije, lepše vreme i da je uživao i osećao se jako korisno što je već tada, sa samo 12 godina uspevao da zaradi svoj dinar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VIDEX

pre 3 godine

Znam ja Hamita jos iz detinjstva, vredan momak

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija