• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

06.08.2020

10:52

NOVI BIZNIS! Maca Diskrecija postaje zvezda FILMOVA ZA ODRASLE! Njen intimni SNIMAK gledaće CEO SVET!

Estrada

NOVI BIZNIS! Maca Diskrecija postaje zvezda FILMOVA ZA ODRASLE! Njen intimni SNIMAK gledaće CEO SVET!

Podeli vest

Popularna starleta i rijaliti zvezda Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, rešila je da se okuša u industriji filmova za odrasle

Maca je već ima pripremljen materijal, a dečko je podržava u ovoj nameri.

OVO SA ANOM NIJE IMAO! Darko Lazić PODETINJIO - Marina snimila Alekseja, samo što SRCE NE ISPOČI OD PONOSA!

- Uskoro planiram prodati svoj snimak intimnog odnosa, imam ih nekoliko u telefonu, dobila sam dozvolu od dečka za to. Dečku to ne smeta, uzbuđuje ga to što se drugi muškarci zadovoljavaju gledajući mene - ispričala je Maca za jedan portal.

Maca ima u planu da pokrene još jedan posao, sem ovog.

Foto: youtube/ Senada Nurkić

- Uskoro pokrećem vlastiti brend, biće to proizvod za muškarce i po neku ženu. Planiram da napravim ozbiljan posao, a za sada mogu otkriti samo da je nešto što će ispuniti maštu svih ljudi - kaže Maca, koja već neko vreme zarađuje od profila na sajtu "OnlyFans".

- Ja sam zaradila 1000 dolara nakon samo dva dana rada na sajtu "OnlyFans", tako da se može živeti od ovog posla, ako ulažete u sebe - poručuje slobodoumna Maca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija