• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

18.08.2020

22:46

U DUGOVIMA DO GUŠE! Žive u VILAMA, a PARE NE VRAĆAJU! Ovaj pevač nosi titulu NAJVEĆEG DUŽNIKA na estradi

Estrada

U DUGOVIMA DO GUŠE! Žive u VILAMA, a PARE NE VRAĆAJU! Ovaj pevač nosi titulu NAJVEĆEG DUŽNIKA na estradi

Podeli vest

Šta mislite o kome se radi?

Većini ljudi kada je estrada u pitanju, prva pomisao bude novac, odnosno da je to profesija u kojoj se zarađuje brdo para bez velike muke. Zapravo, istina je da kroz tu branšu zaista cirkuliše ogromna svota novca, ali malo je onih umetnika koji za sebe zadrže veći deo kolača. Više od 60 posto zarade pevači ulažu u nove pesme, spotove, marketing i druge rashode, a ponekad je taj procenat i znatno veći. Zato se dešava da čak i neke velike zvezde grcaju u dugovima i kreditima godinama.

NIJE LEPOTAN, NIT JE ZGODAN, AL' IMA ONO NEŠTO! Njegove bivše su OPASNE ŽENSKE, a jednu NIKADA NEĆE ZABORAVITI! ON je najveći RIJALITI ZAVODNIK?

Na toj listi je Aca Lukas, koji često potroši više nego što zaradi i ko zna koliko puta se našao u situaciji da je morao da pozajmljuje pare koje bi posle vraćao u ratama. Poznato je da je pre nekoliko godina na takav način uzeo pola miliona evra od Saše Popovića, a pričalo se da mu je direktor "Granda" tražio i kamatu na zajam. Navodno, to je i prelomilo da pukne saradnja između njih dvojica. Kako god, Lukas mu je na kraju vratio pare, ali tu sreću nisu imali Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Futa Radulović. Njima je Aca godinama dugovao ogromnu sumu novca, pa su morali da ga tuže i dobili su sudski proces.

Foto: TvPink Printscreen

- Tačno je da sam tužila Acu Lukasa i da smo ga dobili na sudu. Ne znam kada je to tačno bilo, o tome evidenciju vodi moj suprug, pošto njemu Aca duguje silne pare. Kakvi 100.000 evra, suma je mnogo, mnogo veća. Sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate, pa su procenili da je najbolje da se stavi zabrana izvođenja tih pesama na koncertima. Zbog toga smo Futa i ja potpisali to što je trebalo u Sokoju. Moj muž je više puta pričao sa Acom, on uvek obeća: "Biće, biće" i ništa od toga. Šta da se radi, tako je kako je, valjda će nam nekad platiti. Mi smo s Acom i dalje dobri, ja sarađujem s njim, dok Futa više ne piše pesme ni za koga - rekla je Marina 2017. za Kurir.

Foto: Printscreen You Tube

VEŠTO JE KRILA! Tanja Savić je bila sa OŽENJENIM - HTEO JE DA SE RAZVEDE ZBOG NJE! Pre Dušana, OVAJ PEVAČ je bio lud za njom!

Njoj su novac dugovali i drugi pevači.Dara Bubamara je na tom spisku i to za pesme sa albuma "Delete" iz 2013. za koje je Marini dugovala 10.000 evra, sve dok ona to nije rekla u jednom intervjuu. Tada je Dara, u svom maniru, na prost način isprozivala Marinu u medijima, ali joj i dala veći deo duga.

Foto: printscreen instagram/gagicmarinaofficial

Darko Lazić takođe ne ume s parama. U trenutku kada je doživeo saobraćajnu nesreću 2018. bio je dužan preko 400.000 evra zbog kockanja. Novac mu je nakon toga pozajmio jedan menadžer i prijatelj s kojim i sada sarađuje i pare vraća u ratama.

ISPLIVAO RAZLOG! Evo zašto DUŠKO TOŠIĆ nije bio na JELENINOJ ŽURKI - Odao ga PRIJATELJ! Propušta njene bitne događaje!

Ipak, titulu najvećeg dužnika s pravom nosi Halid Muslimović. Tek pre nekoliko godina počela je da se ruši šema po kojoj je bosanski folker godinama uzimao novac od poznanika, mahom žena, i to zahvaljujući Sonji Bašić, njegovoj bivšoj ljubavnici.

Foto: Printscreen You Tube/ Grand Magazin Tv Grand

Ona je u javnost iznela detaljno na koji način Halid uzima novac, udvarajući se, pozivajući se na to da je teško bolestan, da će mu banka uzeti sve jer nema da plati rate za kredit... Do sada je na taj način uspeo da prevari Sonju, kojoj duguje 107.000 evra, i Azu Hamzić iz Beča, koja ga je tužila zbog duga od 50.000. Bašićeva je imala tu nesreću da je od Halida dobila i batine kada mu je tražila pare natrag, pa je sudski proces u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 3 godine

Ovo je strasno. Kompozitori, teskstopisci, menadzeri, vlasnici muzickih produkcija se razmecu milionima evra koje, eto, cak mogu i da pozajmljuju pevacima od kojih su, zapravo, uglavnom ucenama i nefer odnosom i zaradili tolike pare. Odakle im toliki novac? Da li je bas sve legalno. Hoce li se i njihove zarade naci na spusku za preispitivanje i poreklo imovine? Da li i oni redovno i u punom iznosu placaju poreze i doprinose? Koliko oni duguju drzavi i sta im je drzava oprostila? O tome se nista ne zna. Zasto?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija