• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf

20.08.2020

13:15

BIZARAN OGLAS KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Porodica Usnije Redžepove povukla SRAMNI POTEZ - rasprodaje KLAVIR, SUVENIRE, pa čak i KREVET na kom je BOLOVALA!

Estrada

BIZARAN OGLAS KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Porodica Usnije Redžepove povukla SRAMNI POTEZ - rasprodaje KLAVIR, SUVENIRE, pa čak i KREVET na kom je BOLOVALA!

Podeli vest

Usnija Redžepova nije među živima već pet godina, a sada su njeni bližnji navodno počeli da rasprodaju i njenu vrednu imovinu putem oglasa

Naime, na jednom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je oglas u kome se prodaju antikviteti Usnije Redžepove, kao i njen klavir, koji je krasio luksuznu kuću na Dušanovcu. Ono što je najbizarnije jeste činjenica da na istom oglasu stoji i krevet pokojne pevačice, u kojem je provela poslednje trenutke života.

ŠOK ISPOVEST SRPSKE PEVAČICE! BRIŠEM ZADNJICE STARCIMA... Srbija ju je OBOŽAVALA, bila je velika zvezda DEVEDESETIH, otišla u Ameriku, a evo kojim se poslovima danas BAVI!

Za Srpski telegraf progovorio je Usnijin prijatelj koji je bio šokiran ovim nasvakidašnjim potezom.

- Šele i Usnija su stvorili baš dosta. Često su menjali stanove i kuće. Jedno vreme su imali salonac u centru Beograda, a onda dvorac u Moštanici. Poslednji stan bio je na Dušanovcu. Kuća je prepuna mnogih vrednosti. Usnija je donosila antikvitete sa svih strana sveta. Obišla je svet sa svojom pesmom, a uvek je nešto donela. Nisu to bili bilo kakvi suveniri, već zaista skupe stvari. Klavir i svi suveniri koje je Usnija obožavala, kao i krevet na kome je spavala, bolovala i provela poslednje trenutke u životu sada su na prodaju. Umela je na klaviru da zasvira za prijatelje i zapeva kada su bila neka okupljanja, za njega je bila baš vezana. To je užasna sramota. Umesto da Usnijine stvari odu u neki muzej, kao eksponati, u sećanje na jednu od najvećih zvezda svih vremena, one se prodaju na oglasima. To su verovatno stavili da prodaju njen brat i snaja jer je ona samo njih imala - kaže Usnijin prijatelj.

Foto: Printscreen You Tube

Oglas već danima kruži na Fejsbuku, a svako ko želi da sazna cenu ovih dragocenih predmeta mora da se obrati agentu za prodaju.

Usnija Redžepova je bila poznata po antikvitetima i stvarima koje je donosila sa svih strana sveta. Njena kuća bila je prepuna vrednih stvari, koje su ostale u vlasništvu njenog brata i snaje. Ovako je legendarna pevačica pričala na temu antikviteta, koje je imala u izobilju i bila je emotivno vezana za njih.

- Veliku lampu u obliku statue devojke nosila sam uvek sa sobom, kud god da sam se selila i ona je u mom posedu još od devojačkih dana. Dobila sam je davno od jednog mog prijatelja, baletskog igrača Narodnog pozorišta. Videvši je kod njega u stanu, toliko sam se oduševila da sam ga zamolila da mi je proda. Budući da me obožava, odlučio je da mi je pokloni i to mi je veoma draga uspomena na njega. Keramičkog psa kojeg smo nazvali Lesi Šele i ja smo kupili početkom sedamdesetih kada smo prvi put bili u Nemačkoj, tako da svaka sitnica u našem domu za nas ima neko posebno značenje - govorila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija