• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

14:38

ŽIVOT GA NIJE MAZIO! Bivši muž zadrugarke otvoreno o INTIMNIM DETALJIMA! Jedan potez je PROMENIO SVE - danas ima NOVU ŽENU, a iza njega je BURNA PROŠLOST (VIDEO)

Estrada

ŽIVOT GA NIJE MAZIO! Bivši muž zadrugarke otvoreno o INTIMNIM DETALJIMA! Jedan potez je PROMENIO SVE - danas ima NOVU ŽENU, a iza njega je BURNA PROŠLOST (VIDEO)

Podeli vest

Malo ko zna ovo!

Poznati pevač i kompozitor, autor i izvođač neprolaznih hitova narodne muzike, bivši suprug Zlate Petrović i učesnik rijalitija "Parovi", prisetio se svih detalja iz svog života kod voditelja Uroša Božića.

O problemima koje ima, te o kolegama i stanju na estradi, Hasan Dudić govori kao i uvek – otvoreno i bez zadrške!

Otac mu je bio obućar, a majka domaćica. Ima dve godine mlađeg brata. Njegov pokojni deda je bio učesnik Narodnooslobodilačkog rata i streljan je u šumi Šicara, nedaleko od Šapca. Uprkos tome što se teško živelo, imao je srećno detinjstvo, ni u čemu nisu oskudevali.

Život mu se iz korena promenio kada su ga prijatelji sa kojima je trenirao boks prijavili za jedno muzičko takmičenje gde Hasan osvaja prvo mesto.

Prva žena sa kojom se Hasan venčao i koja je osvojila njegovo srce  bila je Zlata Petrović, pevačica s kojom je kasnije dobio sina. Zlata ih je napustila kad je Miki imao mesec dana, pa je on u početku podizao sina uz pomoć majke i snahe, a kasnije se opet oženio.

Život mu je bio jako turbulentan pun uspona i padova ali se uvek kao feniks izdizao iz pepela...
Ne krije da su mu žene i kocka došle glave.

Vest da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao u saobraćajnoj nesreći Hasan je teško podneo, budući da su njih dvojica braća od sestara.

Priča koja nikoga neće ostavit ravnodušnim emituje se večeras od 21:55 časova samo na Happy televiziji.

BONUS VIDEO:

ONA NE GREŠI! Može i glavom da igra

DA LI BISTE PROBALI BIKOVIĆEVU PALAČINKU SA ROŠTILJA?! Jedna devojka bi ga čak...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija