• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

10:04

TELELVIZIJA KOJU SU STVORILI NOSIOCI INTERNET GENERACIJE: Uskoro nam stiže RED TV!

Estrada

TELELVIZIJA KOJU SU STVORILI NOSIOCI INTERNET GENERACIJE: Uskoro nam stiže RED TV!

Podeli vest

Red TV – jer ono što te pokreće zaslužuje veliki ekran!

Ove jeseni, gledaoci u regionu imaće priliku da vide potpuno novu televiziju koju spaja dve tehnološke ere, televizijsku i internet  - Red TV. Iako su mnogi mišljenja da su milenijalci odustali od televizije, kreatori RED-a veruju upravo suprotono, da je televizija odustala od njih, i zato će kompletan program RED TV-a biti namenjen upravo mladjoj populaciji. 

ZORANA PAVIĆ SPRŽILA ŽELUDAC! Pevačica je uz pomoć RIGOROZNE DIJETE skinula 25 KILOGRAMA, ali sada pije LEKOVE! Evo šta nikome NE PREPORUČUJE!

Red TV je kanal nove generacije koji predstavlja sintezu društvenih mreža i televizije i ima za cilj da ponovo afirmiše program za mlade. Društvene mreže i aplikacije su svim generacijama postale bliske, a Red TV sadržaj sa društvenih mreža plasira na televizijske ekrane, predstavljajući ga širokom auditorijumu. Ova televizija prati trendinge društvenih mreža i okuplja ih na jednom mestu: od Instagrama, preko Tvitera i Jutjuba, do sve popularnijeg Tik Toka.

Zaštitna lica Red TV-a su upravo influenseri – mladi, uspešni i kreativni ljudi koji imaju veliki broj pratilaca i pregleda na društvenim mrežama, kojima vladaju. Dobro poznata lica i uzor mladim genracijama, radiće ono u čemu su najbolji, influenseri će kreirati i komentarisati najpopularnije teme i sadržaj u okviru emisija kratkog TV formata. 

Foto: Promo

Program nove televizije, obuhvata šarenolik sadržaj, tematski različite emisije, filmove i najpopularniju muziku. Sačinjen je od orginalnih autorskih projekata i emisija poput: "Tiktokera" u kom su selektovani najzanimljiviji snimci sa Tik Toka, "5 grama Instagrama" u kom će se izdvajati najpopularnije sa ove društvene mreže, kao i emisije posvećene najinteresantnijim sadržajima sa Tvitera i Jutjuba. Uz Red TV dan će započinjati dvočasovnim programom uživo, koji vode dobro poznata imena poput Jane Dacović, Ruže Rupić, Jennie, Caleta, Sare Stanković, Ane Lazarević i mnogih drugih poznatih jutjubera. "Vremenska dijagnoza" je nezaobilzan dnevni sadržaj, baš kao i emisije posvećene video igricama, muzičkim novitetima, kao i aktuelnostima iz sveta poznatih kroz emisiju "Whazuuuuup", govornicu "Hoću da kažem", i najbolje snimke gledalaca u emisiji "Neki to vole od kuće".

OVOLIKO VREDI IMOVINA GORANA BREGOVIĆA?! Poseduje preko 30 KUĆA, VILA I STANOVA, a kada čujete vrednost neće vam biti DOBRO!

Kako je televizija orijentisana pre svega prema mlađim gledaocima, celokupan program, baš kao i estetika okrenuti su digitalnom otisku, i novim tehnološkim dostignućima. Virtuelni studio, sa bezgraničinim brojem lokacija, do sada neprimenjivan u TV produkciji, biće sastvni deo programa ove televizije i platforma koja pruža bezgranične mogućnosti i to u real time-u. 

Red TV donosi transformaciju televizije kakvu poznajemo, i konačno objedninjuje digitalni i televizijski svet koji iako kreiran za mlade, sigurno može biti pravo mesto za sve one koji žele da budu mladi ili ih bolje razumeju. 

Red TV – jer ono što te pokreće zaslužuje veliki ekran!

BONUS VIDEO

NAJEŽIĆETE SE KADA ČUJETE OVO... Da se rastopiš od nežnosti!

LAZAR RISTOVSKI IMA RECEPT ZA "DRIM TIM"! Ovu seriju Tumbaković će gledati netremice!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija