• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2020

21:28

DRAGANA MIRKOVIĆ OSTALA BEZ POLA MILIONA! Slučaj prijavljen policiji - pevačica se oglasila nakon SKANDALA, evo šta se dalje DESILO! (FOTO)

Estrada

DRAGANA MIRKOVIĆ OSTALA BEZ POLA MILIONA! Slučaj prijavljen policiji - pevačica se oglasila nakon SKANDALA, evo šta se dalje DESILO! (FOTO)

Podeli vest

Ovo nije mogla da očekuje!

Za samo 48 sati pevačica Dragana Mirković i tim stručnjaka zajedničkim snagama uspeli su da pobede hakere i konačno su vratili zvaničnu stranicu popularne pevačice na Fejsbuku sa pola miliona pratilaca.

- Ponovo smo na FB - kratko se obratila Dragana pratiocima na Instagramu.

Foto: instagram/draganamirkovic

Pevačica se tokom vikenda našla na meti sajber napada kada je anonimna osoba ili grupa preuzela kontrolu od nje, nakon čega je počela borba.

- Zvanična FB stranica je danas hakovana. Molim vas da prijavite sve objave koje su se danas pojavile, ali i samu stranicu – napisala je tada folk pevačica koja je čitav slučaj prijavila policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija