• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2020

07:20

JAVNA  SCENA U PROBLEMU ZBOG NARKOTIKA! Droga je ODUZELA MNOGE ŽIVOTE, ćerka ovog PEVAČA se PREDOZIRALA, a nju su našli sa SPRICEVIMA!

Estrada

JAVNA SCENA U PROBLEMU ZBOG NARKOTIKA! Droga je ODUZELA MNOGE ŽIVOTE, ćerka ovog PEVAČA se PREDOZIRALA, a nju su našli sa SPRICEVIMA!

Podeli vest

Problemi na sve strane.

Denser i bivši zadrugar Gagi Đogani je sinoć uhapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Prema pisanju domaćih medija, kod njega su pronađene dve kesice kokaina. Vest o tome pročitajte ovde. 

Javnu scenu gotovo uvek potresaju ovakvi skandali, a evo koje su to još poznate ličnosti imale problema sa narkoticima. 

Foto: TV Pink printscreen

DARA RASKINULA SA 21 GODINU MLAĐIM DEČKOM! Nakon romantičnog LETOVANJA NA MALDIVIMA SVE PUKLO, a evo u kakvim su odnosima sada!

Marko Bulat i njegova supruga Marija su pre tri godine uhapšeni u Baru, kada je crnogorska policija kod Marije pronašla heroin. 

Prema pisanju crnogorskih portala, Bulatova žena preuzela je krivicu na sebe i dobila prekršajnu prijavu, budući da je reč o manjoj količini narkotika za koju je, navodno, tvrdila da je namenjena za ličnu upotrebu. Bulat je tada istakao da on nije konzumirao naroktike, da se tesitrao, a rezultati su pokazali da je negativan na drogu. 

Glumac Bane Vidaković je uhapšen na Vračaru sa 30 grama heroina.

Naime, policija je došla po prijavi gde su zatekli M.I. (40) kako izlazi iz garaže u kojoj se nalazio heroin. Pretresom je utvrđeno da je M.I. u hirurškoj maski koju je nosio na licu krio tri kesice sa oko deset grama heroina.

Foto: Printscreen You Tube

Policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica sa više od 20 grama heroina, a u prostorijama koje je koristio Vidaković pronađene su dve digitalne vagice i još dve kesice sa više od pet grama heroina.

Pevač Darko Lazić je nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo istakao da mu je kokain uništio život. Vest o tome pročitajte ovde.

- To što sam radio je loše, svestan sam da sam pogrešio. Nikog drugog nisam upropastio osim sebe. Samom sebi sam naudio. Ali najbitnije je da sam prekinuo na vreme i doveo se u red. Davao sam loš primer mladima, zato bih ovim putem apelovao na svu decu da ni ne pomišljaju da uzimaju drogu jer to ne valja i ništa dobro ne može da im donese - ispričao je jednom prilikom Lazić.

Foto: TV Pink printscreen

Pevač Džej Ramadanovski je probao kokain probao u inostranstvu sa 19 godina

Džej je nekoliko puta citirao Argentinskog fudbalera Klaudija Kanidu govoreći: "Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman". Ovaj pevač je otkrio da je kokain probao sa 19 godina kada je putovao u Amsterdam.

PORODICA MI SE RASPALA, PROPAO MI JE ŽIVOT! Gagi Đogani kroz SUZE PRIZNAO koliko je BOLA naneo najmilijima!

Milić Vukašinović: "Ne krijem, probao sam drogu" 

Pevač Milić Vukašinović takođe je podelio s javnošću svoja iskustva s drogom i naveo kako se nekada znalo ko se drogira."Činili su to rokeri, a narodnjaci su pili rakiju! Ali, davno su prošla vremena kad se znalo ko je ko. Ne krijem probao sam i ja drogu, jer da nisam ne bih znao šta sve droga može da uradi sa čovekom - rekao je Milić Vukašinović, koji je imao velikih problema sa alkoholizmom, dok mu se droga smučila zbog silnih muka koje je prošao zbog zavisnosti njegove ćerke. Njegova ćerka je preminula 2018. godine.

- Obećala mi je da će biti normalna i da se više neće drogirati. Mislio sam da će sve krenuti nabolje jer je pokrenula neki biznis sa dečkom, planirali su da idu i na more. Mi smo se u Beograd vratili u utorak uveče, a ona je u to vreme umirala u Sarajevu. Meni su tek ujutru javili da mi se ćerka predozirala. Kažu da je preminula oko ponoći - rekao je Milić Vukašinović nakon smrti svoje ćerke. 

Viktor Savić uhvaćen sa marihuanom 

Glumac je 2006. bio osuđen na novčanu kaznu od 60.000 dinara zbog posedovanja droge. Viktor Savić, Igor Grubor i Nemanja Perić uhapšeni su 16. februara na uglu ulica Kralja Petra i Kneza Mihaila. Glumac je od Grubora kupio 1,30 grama marihuane, dok je 0,48 grama hašiša već imao kod sebe.Tokom suđenja Savić je potvrdio da je droga bila njegova, ali je rekao i da nije znao da je zabranjeno imati je.

Dado Glišić se lečio od kokaina

Popularni pevač Dado Glišić je navodno imao problem sa kokainom. Lečio se duže vreme pa izašao kao pobednik.

- Istina je da je iza mene teška životna borba iz koje sam, uz božju pomoć, izašao kao pobednik. Bio sam mlad i prilično razočaran u sve što nam se dešavalo... Nije sramota pasti, sramota je ne ustati - izjavio je jednom prilikom Dado Glišić.

Pokojni Igor Pervić problemi zbog heroina U pakao droge ušao je sa 13 godina, a njegovo iskustvo je još gore. Imao je ozbiljnih problema zbog korišćenja heroina.

- Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu - izjavio je Pervić tokom života.

Igor Pervić je preminuo u 52. godini u aprilu prošle godine.

Foto: Zoran Sinko

Rasta konzumira marihuanu

Reper Stefan Đurić Rasta više puta je uslikan kako konzumira marihuanu, a jednom prilikom je čak i rekao:

- Moje mišljenje je da travu treba probati sa 18 godina. Ja sam tu napravio grešku, bio sam mnogo mlad. Treba je probati kad si zreo i kad možeš da shvatiš šta je to - rekao je reper jednom prilikom. 

Legendarna glumica Sonja Savić (47), preminula je 2008. godine u svom stanu u Beogradu od posledica predoziranja narkoticima. Komšije preminule glumice rekle su da je Sonja poslednjih dana izgledala vrlo loše. "Bila je bleda, izgledala je veoma loše i više je nego očito bilo da je stalno drogirana. U stanu nije bilo uopšte nameštaja, a na sve strane nalazili su se špricevi. Sonja je spavala samo na jednom starom dušeku", pričale su komšije.

Savićeva je bila bliska i sa članovima grupe EKV. Veoma je tužno da je svima njima, celoj jednoj njihovoj postavi - Milanu Mladenoviću, Bojanu Pečaru i Margiti Stefanović, droga uništila život.

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovnovi su u finansijskoj krizi, Vage neodlučnost skupo košta, a ovaj znak će ako rizikuje zaraditi dodatni novac!

SPECIJALNA EMISIJA “ŽENE BEZ TAJNI” SA BRANKOM VESELINOVIĆ!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija