• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

18.09.2020

08:20

PUKLA BRUKA! GENERAL SIMIĆ ORGIJAO SA MALOLETNICAMA! Ljupka Stević raskrinkala LJUBAVNIKA: Razbila sam mu zube i kola zato što JE*E KLINKE!

Estrada

PUKLA BRUKA! GENERAL SIMIĆ ORGIJAO SA MALOLETNICAMA! Ljupka Stević raskrinkala LJUBAVNIKA: Razbila sam mu zube i kola zato što JE*E KLINKE!

Podeli vest

Skandal!

Ljupka Stević (35) dramatično je okončala desetogodišnju "zabranjenu vezu" sa generalom Dragišom Simićem (50)! Pevačica je uhvatila svog oženjenog partnera da je vara sa tri devojke i u naletu besa razbila mu je zube i dva automobila!

IZNURENA LJUPKA U NERVNOM RASTROJSTVU! Pola ruke u zavoju, a oči pune suza! Potpuno SLOMLJENA!

Foto: Printscreen You Tube/TOXIC TELEVISION

Bezbednosne kamere sa zgrade i prolaznici snimili su trenutak kako folkerka u Ulici generala Štefaneka na Voždovcu razbija "audi A6" i "tojotu land kruzer" u vlasništvu generala Simića. Besna folkerka je objavila snimke polupanih kola na Instagramu, generala je nazvala "cijalis je*ačem", a onda je ekskluzivno za Informer do detalja prepričala dramatičnu noć.

EVO KOLIKA KAZNA PRETI LJUPKI STEVIĆ?! Nakon što je RAZLUPALA AUTOMOBILE u vlasništvu svog bivšeg dečka, čeka je OVO?!

- Duže vreme sam sumnjala da me vara, pravio me je budalom i odlučila sam da mu prisluškujem telefon. Ugradila sam prisluškivač u auto i dva dana sam slušala sve njegove razgovore. Uhvatila sam ga kako je zvao neke devojke na orgije na Avalu! U sredu uveče sam mu rekla da sam saznala za to, nije stigao ništa da mi odgovori jer sam ga tako jako nabola pesnicom u vilicu da sam mu prosula zube i iscepala mu usnu. Nije znao gde se nalazi - priča Ljupka i nastavlja:

Foto: Printscreen You Tube/ RTV Pink Official

- Hteo je da napusti zgradu, ali pošto je znao da su kafići puni, pobegao je u garažu! Ja sam sišla da pogledam šta se dešava sa automobilima jer su se upalili alarmi. Pokušavala sam da iz gepeka izvučem torbicu sa novcem zarađenim na nastupu u Crnoj Gori i tada sam rasekla ruku.

Pravi se luda

Iako su je brojne komšije snimile kako lomi automobile, Ljupka se "pravila luda":

Informer.rs na LICU MESTA sa Ljupkom: SAZNALA DA JE VARA SA TRI DEVOJKE - Pevačica priznala šta joj je BIVŠI PORUČIO, PA ZAPLAKALA! (VIDEO)

- Ja nisam razbila ta kola, već neka druga na Smederevskom putu. Ubrzo je došla patrola i zatekla me pored vozila. A ja sam samo čučnula da vidim da li je moguće da je svih osam guma na vozilima izbušeno (!?!).

Pevačica kaže da je nakon toga morala da da izjavu u policiji.

EVO KAKO JE LJUPKA UHVATILA PARTNERA U PREVARI! Isplivali ŠOK detalji! Nije IZDRŽALA, pa je uradila OVO!

- Oduzeli su mi oružje koje sam imala u stanu, iako nisu imali razloga za to. U pitanju je lovačka puška, za koju imam oružni list. Drugu pušku sakrila sam u Kostolcu. Odneću je u policiju jer ne želim da se protiv mene diže bilo kakva prijava - priča Ljupka.

Digao ruke od nas

Pevačica kaže da je besna na generala jer ju je poslednjih pet godina lagao da će se razvesti:

- Govorio mi je: "Ljubavi, sačekaj da mi deca porastu, pa da se razvedem." Napunila sam 35 godina i ništa se nije promenilo. Pukla sam kad sam otkrila da je bio u vezi sa još tri osobe, rekla bih da su maloletne. Za njega su matore čak i devojke rođene devedesetih! Taman kada smo odlučili da stvaramo porodicu i živimo zajedno, on je digao ruke od nas i počeo da se viđa sa devojčicama - priča Ljupka i napominje da se sama povredila i da general nije bio nasilan:

- Nikada nije nasrnuo na mene. Jedini problem je što me je varao! Nisam htela više da sedim kod kuće dok on ide da je*e klinke!

Kupovala sam poklone njegovoj ženi

Ljupka tvrdi da je generalova supruga znala za njihovu vezu:

- Saznala je to preko medija... Ona je divna žena i ja joj skidam kapu. Jednom sam joj za rođendan kupila "šanel" torbu i rekla mu da joj odnese i kaže da je od njega. To je i uradio. Uvek sam mu pričala da ne viče na svoju ženu jer ona sedi kod kuće i čuva njihovo četvoro dece.

Ove poruke su razmenili posle incidenta!

Dragiša Simić Simke juče je bio u PU Voždovac, gde je dao izjavu o incidentu. General se tamo zadržao oko sat vremena, a po napuštanju stanice nije bio raspoložen za razgovor s novinarima.

- Žurim. Čućemo se, pa ćemo da pričamo - kratko je poručio i ubrzao hod.

Kako saznajemo, on je juče pokušao da izgladi odnos sa Ljupkom! Informer ekskluzivno otkriva njihovu prepisku.

Simić: Ne prenagljuj previše, imala si napad besa, izbacila si to iz sebe.

Ljupka: Što ti glavu nisam izlomila! Ma goni se!

TRANSKRIPT PRISLUŠKIVANOG RAZGOVORA SIMIĆA SA DEVOJKOM

Simić: Ponesi, mico, kupaći. Ljubim te. Ljubim okce. Bilo mi je prelepo dok smo sedeli i pričali.
Devojka: Ne mogu da dođem, imam karijes na zubu.
Simić: Da sam te poljubio, možda bih to obrisao. Ako je noćno kupanje, onda ti i ne treba kupaći, povedi i drugarice neke.

 

BONUS VIDEO:

10 GODINA SAM MU BILA LJUBAVNICA, A SAD BIH MU RAZBILA GLAVU! Pevačica Ljupka Stević u napadu besa uništila automobile policijskog generala!

IZNURENA LJUPKA U NERVNOM RASTROJSTVU! Pola ruke u zavoju, a oči pune suza! Potpuno SLOMLJENA!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Lepo general policije, sa bazenima i vilama na Avali sa platom od 100.000 dinara?! Hoće li ovog uhapsiti, zbog krivičnog dela sa maloletnicama?!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija